BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEsad’ın kara kutusu öldü----

Esad’ın kara kutusu öldü

Esad’ın kara kutusu öldü
05 Eylül 2021 - 16:22 www.finansgundem.com

Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed’in Ofis Direktörü Muhammed Dib Dabul, başkent Şam’ın kuzeyindeki Deyr Atiye beldesinde hayatını kaybetti.

Devlet Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ‘Ebu Salim’ lakaplı Dabul’un 86 yaşında vefat ettiğini bilgisi verilerek, “1935 yılında Şam kırsalındaki Deyr Atiye’de dünyaya gelen merhum Dabul, kariyeri boyunca ulusal aidiyet, samimiyet ve çalışmaya bağlılığın bir örneğiydi” denildi.

Dabul, 1954’te başlayan ve yetmiş yılı aşkın bir süredir devam eden yönetim ve kamu hizmeti alanlarındaki önemli hizmetlerinden dolayı 2021’de Suriye Üstün Başarı Nişanı’na layık görüldü.

1954 yılında başlayan ve 70 yıla yayılan yönetim ve kamu hizmeti alanındaki üstün hizmetlerinden dolayı 2021 yılında Suriye Mükemmel Sınıf Liyakat Nişanı ile ödüllendirildi.

Merhumun ailesine yakın kaynakların DPA’ya bildirdiğine göre, Şam’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Dabul bugün Der Atiye’de defnedilecek.

DPA’ya göre, Suriye başkanlık sarayının sır kutusu olan Dabul’un, eski Devlet Başkanı Hafız Esed ve oğlu Beşşar Esed için özel bir yeri olduğu biliniyor.

Beşar Esad'ın dayısı korona virüsten öldü

 

Fransa'da Beşar Esad'ın amcasına 4 yıl hapis cezası

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)