BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEsad'dan 'ateşkes' açıklaması----

Esad'dan 'ateşkes' açıklaması

Esad'dan 'ateşkes' açıklaması
16 Şubat 2016 - 08:26 www.finansgundem.com

Suriye Cumhurbaşkanı Beşşar Esad, kimsenin ateşkes için gerekli koşulları bir hafta içinde sağlayamayacağını söyledi

Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad, ülkede ilan edilecek ateşkesin silahların susması anlamına gelmeyeceğini ve kimsenin ateşkes için gerekli koşulları bir hafta içinde sağlayamayacağını söyledi.

Esad televizyonda yayımlanan açıklamalarında, "Ateşkes ve  operasyonların durması, eğer ki olması halinde, tarafların silahları kullanmayı durdurması anlamına gelmez" dedi.

Esad, "Ateşkes en başta teröristlerin mevzilerini güçlendirmekten alıkonulması anlamına gelir. Silahların, ekipmanın, teröristlerin, mevzilerin oynamasına izin verilmeyecek" dedi.

Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu Suriye'de nüfuzu bulunan başlıca ülkeler geçen hafta Cuma günü Münih kentinde Suriye'de bir hafta sonra "çatışmaların sonlandırılması" için uzlaştı. Rusya'nın hava saldırılarının desteklediği Suriye ordusunun taarruz harekâtları ise hız kesmeden devam ediyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)