BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEsad: Türkler bizim kardeş toplumumuz----

Esad: Türkler bizim kardeş toplumumuz

Esad: Türkler bizim kardeş toplumumuz
04 Mart 2020 - 18:18 www.finansgundem.com

Suriye Devlet Başkanı Esad, yaptığı açıklamada "Türkler bizim kardeş toplumumuz. Türklere soruyorum: Suriye ile sorununuz nedir?" ifadelerini kullandı

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Putin-Erdoğan zirvesi öncesinde Rus kanalına verdiği röportajda "Türkler bizim kardeş toplumumuz. Türklere soruyorum: Suriye ile sorununuz nedir?" dedi.

Russia 24 haber kanalına özel röportaj veren Esad, Suriye'nin hiçbir zaman Türkiye'ye yönelik düşmanca bir tavır tutunmadığını savunarak, "Türk vatandaşlarının ölmesini gerektirecek sorun nedir?" sorusunu yöneltti.

Esad sözlerine, "Türk-Suriyeli evlilikleri var, aileler var. Suriye ve Türkiye'nin ortak çıkarları var. Türkiye'de çok sayıda Suriye kökenli insan var, Suriye'de ise çok sayıda Türk kökenli insan var. Karşılıklı kültür alışverişi tarihe dayanıyor. Bu nedenle onlarla bizim aramızda ciddi anlaşmazlıkların olması mantıklı değil" ifadelerini ekledi.

Röportajın sadece bir dakikalık kısmını paylaşan televizyon kanalı, mülakatın tamamını Putin-Erdoğan zirvesinin de gerçekleşeceği 5 Mart tarihinde yayınlayacağını duyurdu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gerçek.05 Mart 2020 00:25

    SENİN KARDEŞİN KEMAL KILIÇDAROĞLU VE BÜTÜN SOLCULAR. hem savaşa hayır diyor bu solcular hemde savaşla kendi halkını katleden bu gerzeği tutuyorlar nasıl bir akıl varsa bunlarda. hemde en emperyalist amerika ve rusyayın tarafını tuutyorlar gelde bunlara küfüretme.

  • Kenan04 Mart 2020 22:01

    It oglu it ulkende suriyeli arapmi bıraktin katlettin akrabalarımizi bizim sorunumuz senin başın omzunun üstündeki başı alıp akrabalarımizin kanını alacağız

  • Firat04 Mart 2020 18:30

    Abdullah Ocalana yillarca neden ev sahipligi yaptin madem kardestik?