BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporErtuğrul Sağlam mücadeleden memnun----

Ertuğrul Sağlam mücadeleden memnun

Ertuğrul Sağlam mücadeleden memnun
09 Kasım 2015 - 00:28 www.finansgundem.com

Beşiktaş'a 1-0 yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulunan Bursaspor Teknik Direktörü, "Mağlubiyeti hak etmedik" dedi

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Spor Toto Süper Lig'de 1-0 kaybettikleri Beşiktaş maçında yenilgiyi hak etmediklerini söyledi.

Sağlam, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, geçen sezonki kadrosunu korumuş, üstüne birkaç çok iyi oyuncu eklemiş, ligin en iyi futbol oynayan takımıyla karşı karşıya geldiklerini belirtti. 

Beşiktaş gibi bir takım karşısına kazanma odaklı bir oyun ortaya koymanın kolay olmadığını vurgulayan Sağlam, "Oyuncularımız gerçekten bugün iyi mücadele etti. Oyun anlayışları, futbola bakış açıları aslında kazanacak düzeydi" dedi.

Ertuğrul Sağlam, maçın ilk yarısında rakibe sadece 1 pozisyon verdiklerini, ikinci yarıda da kalelerinde bir-iki pozisyon gördüklerini anlatarak, futbolcularının defansif anlamda görevlerini yaptığını bildirdi. 

Ofansif anlamda da iyi işler yaptıklarını, bir toplarının direkten döndüğünü aktaran Sağlam, "Final paslarını daha iyi yapabilsek, daha iyi pozisyonlar üretebilirdik. Oyuncularımın ortaya koyduğu mücadeleden, futbol adına yaptıkları güzel şeylerden memnunum ama sezon başından beri söylüyorum, maalesef sıfırdan bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla sıkıntılarımız oluyor" diye konuştu. 

Sağlam, her geçen hafta üzerine koyarak ilerlediklerini kaydederek, şöyle devam etti: 

"Bu takım artık doğru bir yola girmiş ve bundan sonraki haftalarda daha iyi olabilecek potansiyele sahip. Bir puan kaybetmiş olabiliriz ama bu mücadeleyi gelecek haftalara taşırsak, kaybettiğimiz puanların çok daha fazlasını kazanırız. İki takım oyuncularını da tebrik ediyorum. Mağlubiyeti hak etmedik aslında. Mücadele anlamında güzle bir maç oldu."

Hakemin yönetimiyle ilgili soru üzerine Ertuğrul Sağlam, "Hakem iyi niyetle maç yönetti. Hataları olmuştur ama kötü niyetli maç yönettiğini düşünmüyorum" şeklinde konuştu.  

Sağlam, maç sonrası yaşanan gerginliğin hatırlatılması üzerine, bu tür zorlu maçların ardından böyle olayların yaşanmasının normal olduğunu aktardı. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)