BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErtuğrul Günay Erdoğan'ı deli edecek!----

Ertuğrul Günay Erdoğan'ı deli edecek!

Ertuğrul Günay Erdoğan'ı deli edecek!
22 Kasım 2013 - 16:06 www.finansgundem.com

AKP Yönetimi Ertuğrul Günay'ı da disiplin kuruluna gönderecek mi

Partisinin politikalarını ve özellikle Erdoğan'ı çok sert ifadelerle eleştiren Ertuğrul Günay dersaneler konusunda da açtı ağzını yumdu gözünü. Günay "Sorunları asıl zemininden koparıp tartışmak çözüm bulmak yerine yeni sorunlar üretiyor. Yurt sorunu sonrası dershane konusu da aynı yolda. Yurt sorununda eksikleri görmek ve gidermek yerine aynı evde kalan gençleri töhmet altında bırakan söylemle onları ve ailelerini incittik. Dershane konusunda da durum aynı. Kimse elbette dershanelerin sürgit devamını savunamaz." dedi.
AKP İzmir milletveki ve Kültür ve Turizm eski bakanı Ertuğrul Günay sözlerini şöyle sürdürdü: Ama, dershane bugünkü eğitim sisteminin sonucudur. Eğitim sisteminde aksaklıkları konuşmadan dershane kapatmayı tartışmaya açmak, işe, sebepten değil sonuçtan başlamak olarak algılanıyor.İşe sondan başlayınca yanlış/eksik anlaşılıyor. Herkes kendi cephesinden bakıyor. Yararlı/gerekli bir tartışma zararlı boyutlara taşıyor. Böyle konular yeterince paylaşılmadan gündeme gelince karşı fikir ve sorulara imkan vermeden yaptırım uygulayınca da,demokrasi gelişmiyor.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)