BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporErsun Yanal'dan maç yorumu----

Ersun Yanal'dan maç yorumu

Ersun Yanal'dan maç yorumu
07 Şubat 2015 - 21:40 www.finansgundem.com

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, Fenerbahçe maçının ardından yayıncı kuruluşa konuştu

Geçen sezon nisan ayında şampiyon yaptığı F.Bahçe'den ayrılarak  Trabzon'un başına geçen teknik direktör  Ersun Yanal dün eski takımı karşısında oynadıkları oyunu yerden yere vurdu.Kötü bir performans sergilkediklerini söyleyen Ersun Yanal, "Bugün sadece savunma yaptık. Ancak ofansta takımımın hiçbir oyunu yoktu.  Trabzonspor'un maçı kazanması için defansif yönü ile ofansif yönü birleşmedi. Kazanamak için pek bir şey yapamadık" dedi.

Fenerbahçe hakkında da mesajlar veren Yanal, "Ligde zirveden uzağız, bu nedenle maçlarımızın hepsini kazanmalıyız. Zirvenin ortağı olmamız için bunu yapmalıyız. Daha iyi oynayan bir takım olmalıyız. Bizim maç öncesi 5 oyuncumuz eksikti. F.Bahçe ise geçen sene şampiyon olan kadroya sadece Diego'yu kattı. Teknik becerimizi biraz daha takım oyununa katabilmeliydik. Biz sadece savunduk ve savunmamız sayesinde gol yememeyi başardık." sözlerini kullandı. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)