BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporErsun Yanal'dan flaş yorum----

Ersun Yanal'dan flaş yorum

Ersun Yanal'dan flaş yorum
19 Şubat 2015 - 23:38 www.finansgundem.com

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 4-0'lık Napoli yenilgisi sonrası konuştu

UEFA Avrupa Ligi 2. turu ilk maçında sahasında Napoli'ye 4-0 yenilen Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, rakipleri karşısında çok erken bir golle oyunun bütün kontrolünü ve çabasını kaybettiklerini söyledi.

Yanal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında öncelikle konuk takımı kutlayarak, "Bugün çok erken bir golle oyunun bütün kontrolünü ve çabasını kaybettik. Hamle şansı ve alternatifi çok olan bir takımla oynadık. Bizim erken yediğimiz gol sonrasında oyunda özellikle savunma disiplinini yaşadık. Özellikle ikinci ve üçüncü gollerde çok yumuşak bir savunma ile rakibimiz karşı karşıyaydı ve skor oluştu" dedi.

Taraftarların kendilerinden bir mücadele beklediğini ifade eden Yanal, "Sahada bizi izlemeye gelen taraftarlarımız, mücadele bekliyordu. Zaman zaman küçük anlarda mücadele olsa da skoru değiştirmeye yetmedi" ifadesini kullandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)