BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporErsun Yanal'dan Fernandes açıklaması----

Ersun Yanal'dan Fernandes açıklaması

Ersun Yanal'dan Fernandes açıklaması
31 Aralık 2013 - 17:09 www.finansgundem.com

F.Bahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, transferlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de başarılı bir ilk yarıyı geride bırakan ersun Yanal açıklamalarda bulundu. Holmen'in takımda kalacağını söyleyen Yanal, Beşiktaşlı Manul Fernandes'le ilgilenmediklerini dile getirdi.

"TRANSFER YOK, HOLMEN KALACAK"
Yanal FB TV'ye yaptığı açıklamada; "Transfer çalışmamız yok. Bu kadro ile devam edeceğiz. Ancak bizim gibi takımlarda transfer her zaman vardır. Bir fırsat doğarsa değerlendiririz ama şu an planladığımız bir transfer yok. Şu an hiç bir oyuncumuza talip yok. Holmen için görüşmeler oldu ama takımda kalacak. Semih Şentürk'ün Antalyaspor'a transferi birkaç gün içince bitecek. Beşiktaşlı Manuel Fernandes ile herhangi bir ilgimiz yok." şeklinde konuştu.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BENDEN SÖYLEMESİ FB çem.31 Aralık 2013 18:39

    Sen bu kadroya transfer yapmazsan en büyük hatayı yapmış olursun zaten ilk 11,rin belli bunların içinde sakatlık kırmızı kart sarı kart gören futbolcular olunca takıma koyupta oynatacak adamın bile yok örneği kupa maçında gördük.kendi liginde bile sonuncu sırada olan FETİYEYİ geçemediniz sen nasıl bu takıma futbolcu istenmez diyorsun burada aziz başkana sesleniyorum şu ara transferde mutlaka çokmiyi bir ortasaha çok iyi birde ön libero almanız lazımdır.bizim defansımız çok kötü ortasaha desen zaten yok bizler şuanda KAYSERİ maçını kazandık diye havalara girmeyeleim kayserinin kaçırdıklarını hesaplarsanız işte ozaman derimki bunlar futboldan anlıyorlar.