BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporErsun Yanal F.Bahçe'ye imzayı attı!----

Ersun Yanal F.Bahçe'ye imzayı attı!

Ersun Yanal F.Bahçe'ye imzayı attı!
21 Mayıs 2014 - 14:40 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'de Ersun Yanal dönemi devam ediyor. Fenerbahçe Spor Kulübü, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen tören ile Ersun Yanal'la nikah tazeledi

Fenerbahçe kulübü CEO'su Hasan Hakkı Yılmaz, Ersun Yanal ile iki yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Ersun Yanal ise imza töreninde: "Bizi bekleyen zorlu bir süreç var. Mutlaka tekrar şampiyon olacağımızı söylemek istiyorum. 20. şampiyonluğun anlamını çok iyi biliyoruz. 4. yıldızı takacağız" ifadelerini kullandı.

AZİZ YILDIRIM GAZETECİ GİBİ DİEGO'YU SORDU

CEO Yılmaz, imza töreninde konuşurken, mikrofonu alan Aziz Yıldırım ön tarafta sandalyede Yanal'a bir bir basın muhabiri gibi soru sordu:

"Ersun Yanal ile anlaşmamalarına rağmen Diego Ribas ile ilgli çalışmalar yapıldığı yönünde yorumlar yapılıyor. Bu konudaki yorumunuz nedir?"

Yanal ise bu soruya: (Gülerek) "Başkan bu konuda benim fikrimi sordu. Böyle bir 10 numaraya ihtiyacımız var. Çok hızlı bir şekilde görüşmeler başladı. Başkan hızlı bir şekilde sonuçlandırmalıyız dedi. Her şey planlanlanmıştı. Transfer konusunda raporumuzu verdik. Yönetim çaışma yapıyor."

YILDIRIM'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Daha sonra sözü alan Aziz Yıldırım, Ersun Yanal'ın boş mukaveleye imza attığını söylerken "Daha sözleşmesi sürüyordu. 31'inde bitecekti. Bunlardan sonra bu tip yayınlar yaptınız. Şu an bu haberlerin yapılması doğru değil. Ersun hoca ile futbolcuların arasında bir problem yok. Sezon sonu özeleştiri yapmamız gerekiyor. Hepimizde sorunlar olabilir. Bu sorunları aile içinde çözdük. Fenerbahçe'nin çok fazla transfere ihtiyacı çok. Eto'o Fenerbahçe'ye gelirse ne yapar diye yorum yapıyorsunuz. Fenerbahçe'nin Eto'o'ya ihtiyacı var mı? Gazetelerin satması için haydi bu haberleri yapabilirsiniz ama köşe yazılarında en azından bunları yapmayın. Bizi taraftarımıza zor dkarşı zor durumda bırakıyorsunuz. Hocanın verdiği bir liste var, gençler var. 1-2 transfer yaparak transferi kapatacağız" ifadelerini kullandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)