BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErmenistan'dan çarpıcı Türkiye açıklaması----

Ermenistan'dan çarpıcı Türkiye açıklaması

Ermenistan'dan çarpıcı Türkiye açıklaması
13 Temmuz 2018 - 16:12 www.finansgundem.com

Ermenistan'da, lideri olduğu protestolar sonucunda mayısta parlamento tarafından başbakan seçilen Nikol Paşinyan, NATO zirvesi için gittiği Brüksel'de Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile tanıştığını anlattı.

Ermenistan Başbakanı Paşinyan, Türk Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Brüksel'de ilk tanışma anını şöyle anlattı:

"Biz salonda otururken Türkiye Dışişleri Bakanı ilk önce hızlıca önümüzden geçti, sonra geri dönüp ilk olarak Avrupa Konseyi çalışmalarından tanıdığı Ermenistan Dışişleri Bakanı Zohrab Mnatsakanyan'ın yanına gitti. Daha sonraysa benimle tanıştı."

Anlattığına göre Çavuşoğlu, Ermenistan'daki olayları takip ettiğini söyleyip Paşinyan'ı başbakan seçilmesinden dolayı kutladı. Paşinyan, "Bunun dışında bir temasımız olmadı" diye ekledi.

Paşinyan'ın mayısta başbakan olarak seçilmesi, ülkede haftalar süren siyasal gerilimi izliyor.

Ermenistan'ı neredeyse 10 yıldır devlet başkanı olarak yöneten ve anayasa gereği üçüncü bir dönem için yeniden bu görevi yürütemeyecek olan Serj Sarkisyan'ın başbakan olarak atanması ülkede kitlesel protestolara neden olmuştu.

Sarkisyan, protestolar nedeniyle göreve gelmesinden 6 gün sonra istifa etmişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ne kadar ilginç!13 Temmuz 2018 22:10

    riyakar dinci oportünistce tipik tavırlar... azeri askerlerini şehit eden işgalci ermenistan'ı Türkiye'den resmen toprak talep etmesinden vazgeçtiğini açıklmadığı halde sovmen bir şuursuz incili çavuş tebrik etmiş meğerse!!!Türk Devleti'nin haysiyet cellatları başta akepe destekçisi sözde Türk milliyetçisi MEHAPA için yüzkarası bir durum !!! GENSORU ile tam düşürülecek adam balmumu bir tip bu Çavuşoğlular!!!