BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErmenistan'da darbe girişimi! Paşinyan sokağa çıktı----

Ermenistan'da darbe girişimi! Paşinyan sokağa çıktı

Ermenistan'da darbe girişimi! Paşinyan sokağa çıktı
25 Şubat 2021 - 11:16 www.finansgundem.com

Ermenistan ordusu Başbakan Nikol Paşinyan ve hükümetin istifasını talep etti. Paşinyan yaptığı ilk açıklamada, "Ülkede darbe girişimi var" ifadelerini kullandı.

Karabağı kaybeden Ermenistan'da kriz büyüyor. Reuters'ın Interfax haber ajansına dayandırdığı haberine göre Ermenistan silahlı kuvettleri, Başbakan Nikol Paşinyan ve hükümetin istifasını istedi. Paşinyan ise "Ülkede darbe girişimi var" açıklamasını yaptı.

Ermenistan’ın işgal ettiği Dağlık Karabağ’da Azerbaycan ordusu karşısında yenilmesinin ardından geçen yılın sonlarında  Ermenistan Başbakanı'nın istifası için ülkede süresiz protestolar başlatılmıştı. 

MUHALEFET ORDUYA ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU

Muhalefet lideri ve eski başbakan  Vazgen Manukyan da Erivan’da düzenlenen protestoda yaptığı konuşmada, Ermenistan ordusunu ve polisi halkın yanında olmaya davet etmiş,  güvenlik güçlerine seslenerek "Her saat önemli. Halkı meydanlarda bekletmeyin. Bize katılın" ifadelerini kullanmıştı. 

Erivan'da polis, Paşinyan'ın eylem çağrısında bulunduğu yerde toplanıyor. Paşinyan, destekçilerine yaptığı çağrıyla ilgili olarak güvenlik güçlerinin gerekli önlemi alacağını söylemişti.

Paşinyan sokağa çağırdığı destekçileri ile meydanda

Olaylar sonrası destekçilerine sokağa çıkma çağrısında bulunan Paşinyan, Erivan'daki Cumhuriyet Meydanı'na destekçilerinin yanına geldi. Paşinyan, "Ben halkım için mücadele ediyorum. Polis halkın güvenliğini sağlayacak" açıklamasını yaptı.

ABD'de Ermenileri kızdıran ilan

Ermenistan Cumhurbaşkanı hastaneye kaldırıldı

Ermenistan Başbakanı Paşinyan karantinada!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)