BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErkan Güral markalaşma serüvenini anlattı----

Erkan Güral markalaşma serüvenini anlattı

Erkan Güral markalaşma serüvenini anlattı
02 Mart 2016 - 14:04 www.finansgundem.com

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, katıldığı toplantıda markalaşma serüvenini anlattı

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, The Marmara Taksim Otel’de Ev ve Mutfak Eşyaları Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği’ne (EVSİD) konuk oldu.

Erkan Güral, EVSİD Yönetim Kurulu Başkanı Burak Önder, EVSİD Gençlik Komitesi Başkanı Samed Kahraman, marka yetkilileri ve şirket sahiplerinin katılımı ile gerçekleşen "Bilen Konuşuyor” başlığı ile düzenlenen toplantıda markalaşma serüvenini anlattı.

Globalleşen dünya ve değişen teknolojilerle birlikte artık biliyorum demek yerine araştırıyorum, çalışıyor ve öğreniyorum demek gerektiğinin altını çizen Güral, “Porselen, seramik, turizm, ambalaj ve yeni girdiğimiz inşaat sektörlerinde faaliyette bulunduğumuz markalarımızın hepsi kendi alanında incelikleri olan markalar, her biri için farklı marka stratejileri geliştiriyoruz.” dedi.

Nitelikli, Özel ve Farklı Ürünler Başarıyı Yakalıyor

Porselen sektöründe yenilikçi vizyonla müşterinin kalbine dokunan ürünler geliştirebilmenin, turizm sektöründe ise, her müşteriye evinizde ağırladığınız özel misafiriniz gibi yaklaşmanın önemli olduğuna değinen Güral, “Nitelikli, özel, tarza ve beğeniye hitap eden farklı ürünler her zaman başarıyı yakalıyor” dedi.

İtalya ve İspanya ile Yarışıyoruz

Erkan Güral, “1989 yılında seramik sektöründe faaliyet göstermeye başladığımızda yıllık 1 milyon metrekare üretim gerçekleştiriyorduk, bugün 30 milyon metrekarelik üretimimizle, inovatif kreasyonlarımızla İtalya ve İspanya ile yarışıyoruz. Bugün geldiğimiz noktada Kuveyt Müzesi, Armani mağazaları gibi dünyanın önemli yerlerinde NG Kütahya Seramik ürünleri kullanılıyor. Bütün bunlar bizim için bir gurur kaynağı oluşturuyor.” dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)