BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinEriğin kilosu 100 TL'nin altında----

Eriğin kilosu 100 TL'nin altında

Eriğin kilosu 100 TL'nin altında
06 Nisan 2015 - 14:49 www.finansgundem.com

Bolu'da mevsimin ilk ürünlerinin geldiği pazarda erik, kilogramı 100 liradan satılıyor

Bolu, Stadyum Caddesinde kurulan pazarda, erik tezgahtaki yerini aldı.  Antalya ve Mersin'den gelen eriğin fiyatı kalitesine göre 80 ile 100 lira  arasında değişiyor. Kilogram ile alıcısı olmadığı için erik, içinde yaklaşık 10  adet bulunan 100 gramlık paketler halinde satışa sunuluyor. 

Pazarcı Mehmet Kavuncu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, pazar yerine  mevsimin ilk meyvelerinin geldiğini ifade ederek, "Mersin'den gelen erik tezgahta  terini aldı. Kaliteli erik olduğu için kilogramını 100 liradan satıyorum.  Kilogram ile satamadığımız için 100 gramlar halinde 10 liradan satmaktayız.  İçerisinde de yaklaşık 10 erik bulunmakta. Pazarın en pahalı meyvesi erik. Erik  pazarda altınla yarışır durumda" diye konuştu. 

Tezgahta yenidünya ve çağlanın da olduğunu ifade eden Kavuncu,  "Vatandaşımız erikten ziyade bu meyvelerden alıyor. Eriğe rağbet fazla yok. Eriği  genelde canı çeken hamile bayanlar satın alıyor. Eriğin fiyatını duyup da kaçan  çok" dedi. 

Vatandaşlar, erik satın almak için fiyatının düşmesini  bekleyeceklerini dile getirdi. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)