BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErgenekon sanığı FETÖ'den cezaevinde----

Ergenekon sanığı FETÖ'den cezaevinde

Ergenekon sanığı FETÖ'den cezaevinde
05 Eylül 2016 - 06:28 www.finansgundem.com

Erzincan’daki Ergenekon davasında yargılanıp beraat eden Manisa Merkez Komutanı Albay Murat Yılmaz, 15 Temmuz’daki darbe teşebbüsüne katıldığı iddiasıyla tutuklandı

15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin ardından tutuklanan askerlerin ifadeleri kamuoyuna yansımaya devam ediyor. Hürriyet'te İsmail Saymaz imzasıyla yer alan haberde tutuklu askerlerden Manisa Merkez Komutanı Albay Murat Yılmaz'ın ifadesi var. İşte o haber:

Erzincan’daki Ergenekon davasında yargılanıp beraat eden Manisa Merkez Komutanı Albay Murat Yılmaz, 15 Temmuz’daki darbe teşebbüsüne katıldığı iddiasıyla tutuklandı.

Gerekçe olarak, Manisa Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç’in tutanağı gösterildi. Tutanakta, Bilgiç’le telefonda konuşan Yılmaz’ın “TSK yönetime el koydu. Sizi sağduyuya davet ediyorum. Bir olumsuzluk olmasını istemiyorum” dediği iddia edildi.

BANA BÜYÜK HAKARETTİR

İfadesinde, böyle bir cümle kurmadığını savunan Yılmaz, Bilgiç’e “Gelişmeleri izleyelim, sağduyulu şekilde konumumuzu koruyalım ve irtibatta kalalım” dediğini belirtti. Yılmaz ifadesinde, “Sözlerimin yanlış anlaşıldığını sezmiş olsam derhal bu durumu düzeltmek için çaba sarf ederdim“ dedi.

Geçmişte Erzincan’daki Ergenekon davasında yargılandığını anımsatan Yılmaz şunları söyledi: “Bu kalkışmayı yapan şerefsizlerle aynı evrakın içerisine dahil edilmiş olmam bana büyük bir hakarettir. FETÖ tarafından kurulan kumpas çerçevesinde Orgeneral Saldıray Berk’in tutuklanmaya çalışıldığı olay sırasında Erzincan Merkez Komutanı olarak görev yaptığım, kendilerine engel olduğum için beni uydurdukları örgütün içerisine komutanımla dahil ederek, beş buçuk yıldır yargılamaktalar. Ben nasıl olur da bu insanlarla aynı örgüt içerisinde mütalaa edilirim?”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)