BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporEren Derdiyok Galatasaray'ın para makinesi----

Eren Derdiyok Galatasaray'ın para makinesi

Eren Derdiyok Galatasaray'ın para makinesi
19 Eylül 2016 - 03:45 www.finansgundem.com

Cimbom’un senelik 2 milyon 150 bin Euro garanti para ödediği Eren, Karabük, Akhisar ve Rize maçlarındaki galibiyetlerde büyük rol oynadı. 28 yaşındaki santrfor, kısa sürede kulübüne 3.6 milyon TL kazandırdı

Çaykur Rizespor'a attığı nefis rövaşata golüyle Süper Lig'in dördüncü haftasına damgasını vuran Galatasaraylı Eren Derdiyok, 4 haftada attığı 4 golle takımının 3.6 milyon lira galibiyet geliri elde etmesinde büyük katkı sahibi oldu. Ali Naci Küçük'ün Derdiyok ile ilgili haberi Hürriyet'te şöyle yer aldı:

Toplam 4 maç, 4 gol, 9 puan ve 3.6 milyon Lira... Galatasaray’ın Kasımpaşa’dan kadrosuna kattığı Eren Derdiyok, kısa sürede takımına çok büyük bir katkı sağladı. Süper Lig’in 4. haftası geride kalırken tecrübeli golcü Karabükspor, Akhisar Belediye ve Rize ağlarına toplam 4 gol yolladı.

28 yaşındaki Eren hem takımına 9 puan getirdi, hem de TFF’nin galibiyet başına verdiği 1.2 milyon Lira’lık primlerden 3.6 milyon Lira gelir elde edilmesinde büyük rol oynadı.

“HEP EN İYİSİNİ YAPACAĞIM”

G.SARAY’dan yıllık 2 milyon 150 bin Euro alan Eren, kendi parasını da golleriyle çıkarmaya yaklaştı. Rize maçı sonrası, Eren’in alınması için sezon başında diretip transferi bitiren Levent Nazifoğlu soyunma odasındaydı.

Nazifoğlu, Eren’e, “Senden emindim. Bizi haklı çıkardın. Bu forma sana çok yakıştı” dedi. Başarılı golcü teşekkür edip, “Daha da iyi olacağım. Galatasaray’a gelmeyi yıllarca istedim. Geç de olsa kazandığım bu forma için hep daha iyisini yapmaya çalışacağım” karşılığını verdi.

İsviçre basını:

EREN PARLIYOR

İSVİÇRE basını Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Eren Derdiyok’u sarı kırmızılı takımda gösterdiği performans sebebi ile gökleri çıkardı. Le Matin gazetesi, “Eren Derdiyok Galatasaray’da parlıyor” manşeti ile verdiği haberde “Derdiyok gelecekte Galatasaray’ın idolü olma yolunda” dedi. İsviçre Milli Takımı Teknik Direktörü Viladimir Petkoviç de, “Eren’in formda olması İsviçre Milli Takımı için büyük bir kazançtır” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)