BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'ı kızdıran görüntü! Tek tek uyardı ----

Erdoğan'ı kızdıran görüntü! Tek tek uyardı

Erdoğan'ı kızdıran görüntü! Tek tek uyardı
19 Mayıs 2020 - 17:40 www.finansgundem.com

GAP projesi kapsamında kurulan Ilısu Barajı Hidroelektrik Santrali'nin altı tribününden ilki, törenle hizmete alınırken sosyal mesafe kuralına uymayan protokolü Cumhurbaşkanı Erdoğan uyardı.

Atatürk Barajı'ndan sonra Türkiye'nin ikinci büyük barajı Ilısu'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdelediği üzere 6 türbinden biri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda devreye alındı. Törenin sonlarına doğru toplu bir fotoğraf vermek isteyen projenin başarılı ekibi birbirine fazla yakın durunca, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından uyarıldı.

"Fiziki mesafeye dikkat edelim" sözleriyle sosyal mesafeye dikkat çeken Erdoğan, "Kol kola dirsek dirseğe yok. Çok yakınsınız. Maskesi olmayan arkadaşlarımıza da maske verelim. Önce tedbiri biz alalım ki, milletimizden tedbir isteyelim. Maske, mesafe, temizlik... Bu 3 şey çok önemli. diyerek protokolü uyardı.

Ilısu Barajı'nda enerji üretimi başlıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)