BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'ı ilk o tebrik etti----

Erdoğan'ı ilk o tebrik etti

Erdoğan'ı ilk o tebrik etti
11 Ağustos 2014 - 07:01 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, resmi olmayan sonuçlara göre 12. Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı kutladı

Cumhurbaşkanlığından alınan bilgiye göre Gül, Erdoğan ile telefonla görüştü. Cumhurbaşkanı Gül, Erdoğan'a tebriklerini iletti.

İZZETBEGOVİÇ TEBRİK ETTİ

Bosna Hersek Üçlü Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzzetbegoviç, resmi olmayan sonuçlara göre Türkiye'deki cumhurbaşkanı seçimini kazanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etti.

İzzetbegoviç, resmi olmayan ilk sonuçların açıklanmasının ardından, AA'ya yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan ve ''en iyi seçimi yapan'' Türk halkını tebrik ettiğini söyledi.
Başbakan Erdoğan liderliğindeki hükümetin son 10 yıl içerisinde yaptıkları göz önüne alınınca, cumhurbaşkanı seçiminde Erdoğan'ın daha iyi bir sonucu hak ettiğini belirten İzzetbegoviç, ''Erdoğan liderliğindeki hükümet, dünyada ekonomik kriz yaşanırken büyük ekonomik başarılara imza atmış, uzun yıllar sonra Türkiye'yi siyasi anlamda hak ettiği yere getirmiştir" diye konuştu.

İzzetbegoviç, Erdoğan'ın yaptıklarıyla ayrıca Müslüman halkların onurunu ve özgüvenini de geri getirdiğini vurgulayarak, ''O, tüm İslam ümmetinin çıkarları için mücadele ediyor. Recep Tayyip Erdoğan ve büyük Türk halkını bir kez daha tebrik ediyorum" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı seçimi sonuçlarının Bosna Hersek-Türkiye ilişkilerine yansımasını ve getirebileceği yeniliklere ilişkin de İzzetbegoviç, ''Bosna Hersek ile Türkiye arasındaki ilişkiler son derece iyi seviyede ve bundan daha iyisi olabilir mi bilemiyorum. Sadece Türkiye'nin Bosna Hersek'teki yatırımları arttırılabilir ki biz de bu konu üzerinde çalışıyoruz'' değerlendirmesinde bulundu.
İzzetbegoviç ayrıca, yakın zamanda Türkiye'ye resmi ziyarette de bulunabileceğini de sözlerine ekledi.

GÜLER SABANCI'DAN KUTLAMA

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, "Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıllık başarılı bir başbakanlıktan sonra, Cumhurbaşkanlığı görevine seçilmiştir. Kendisini kutluyor, ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Sabancı, cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını değerlendirdiği yazılı açıklamasında, Türkiye'nin birlik ve beraberliğini temsil eden Cumhurbaşkanlığı seçiminin, Türk halkı tarafından huzur ve demokratik olgunluk içerisinde, birinci turda gerçekleştirildiğini belirtti.

Sabancı, "Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıllık başarılı bir başbakanlıktan sonra, cumhurbaşkanlığı görevine seçilmiştir. Kendisini kutluyor, ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bu yeni döneme başlarken, bugüne kadar sağduyulu ve yapıcı yaklaşımlarıyla, yedi yıllık cumhurbaşkanlığı görevini başarıyla tamamlayan, Sayın Abdullah Gül’e de teşekkür ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)