BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan twitter açıklaması----

Erdoğan'dan twitter açıklaması

Erdoğan'dan twitter açıklaması
24 Mart 2014 - 07:12 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan "Bu 'tweet'i biz kapatacağız. Kim olursa olsun dinlemiyorum" dedi

Başbakan Tayyip Erdoğan, “Bu tweet’i biz kapatacağız. Malum medya bize saldırıyor. Neymiş? Özgürlüklere tahammülsüzlükmüş. Kim olursa olsun dinlemiyorum. Dünya karşımıza dikilse, ülkemin güvenliğini tehdit eden her saldırıya karşı tedbir almak durumundayım” dedi.

Kocaeli’de ve 1 milyon 200 bin kişilik alanın dolduğu İstanbul mitinglerinde vatandaşlara hitap eden Erdoğan, özetle şunları söyledi:

MİLLETİ İDRAK EDEMEDİLER

Kocaeli bizi hayal kırıklığına uğratmadı. Kılıçdaroğlu, burada da montaj var mı? Şimdi utanmadan, sıkılmadan, meydanlardaki kalabalığa, coşkuya laf söylüyorlar. Meydan fotoğrafları montajmış, photoshop yapılıyormuş, bu meydanlara başka illerden başka taşıma insanlar getiriliyormuş... O zihinleri, o küçücük beyinleri şunu hiçbir zaman anlamadı ve anlamayacak: Millet bizi seviyor. Biz, milletimize sevdalıyız. Millet, hükümetine sahip çıkıyor. Millet, iradesine sahip çıkıyor.

MONTAJ FABRİKASI KURDU

Rükûdan başka hiçbir yerde eğilmedim, eğilmeyiz. Bunlar seçim öncesinde plan yaptılar, bir tuzak kurdular. CHP, MHP, BDP, onların yanında Pensilvanya, Türkiye için bir kurgu yaptılar. ‘Ortak aday çıkaralım, Ak Parti karşısında o ilde kim güçlüyse, o ilçede kim güçlüyse ona destek olalım’ dediler. ‘Hükümete her türlü çirkin saldırıyı yapalım’ dediler. Pensilvanya’daki zat, çiftliğinin yanında bir yer satın aldı. Oraya da montaj fabrikasını kurdu.

GEZİ’NİN PERDE ARKASI

Gezi olaylarının perde arkası açılıyor. Gezi olayları olduğu zaman yayın organlarında, yandaş medyalarında  olayları çıkaranlar hakkında bir tane aleyhte yazı bulamazsınız. Çünkü kendileri de Gezi olaylarının bizzat içindeydiler. Şimdi onlar çıkıyor ortaya.

AİLELERİ SARSTILAR

17 Aralık’tan sonrası edepsizce aileme, çalışma arkadaşlarıma saldırdılar. Şu çıkacak, bu çıkacak. Şimdi de bu tweet denen olayı kullanıyor. Bu Twitter denilen kuruluş... Bu Youtube, bu Facebook... Bunlar aileleri kökünden sarstılar. Bunlarda montaj var. Her yol var. Ben aklı selim sahiplerinin nasıl savunduğunu anlamıyorum. Kalkıp da yapılmamış şeyleri yapılmış gibi anlatanlara tavır almayacak mıyız? Siz bize bu ehliyeti vermediniz mi?

GÖBEĞİMİZİ KESECEĞİZ

Gezi olaylarında ne yaptıklarını biliyorsunuz, 17 Aralık’ta neler yaptığını biliyorsunuz. Herkes Tayyip Erdoğan gibi düşünmek zorunda değil. E ben de birileri gibi düşünmek zorunda değilim. Hükümetimize verilen bir irade vardır, bunun gereğini yaparız. Türkiye’de telekomünikasyon işgal altında. Burada her numara yapılıyor. Twitter’a uyarılar yapılıyor. Mahkeme o hesabı kapatmıyor. Neymiş? Batıda şöyle derler böyle derler. Kim ne dersin? Biz kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Suriye’de 160 bin kişi öldü sesin çıkıyor mu? Tweet’lere sahip çıkanlara sesleniyorum: Sizin sesiniz çıkıyor mu? Ukrayna’da, Kırım’da, Mısır’da olanlar ortada. Aynı numarayı bize çekmek istiyorlar. Bu numaraya gelemeyiz, kusura bakmasınlar.

ŞANTAJ VAR ŞANTAJ

Başta Doğan Grubu olmak üzere, açık söylüyorum, Ciner Grubu olmak üzere, buna benzerler, isimlerini diğerlerinin vermeyeceğim. Utanmadan, sıkılmadan kalkıp şu anda bu olaylarda bize karşı yapılan bu haksızlıkları hâlâ savunur durumdalar. Ya bu ülkenin başbakanına, bu hakaretler yapılırken afederseniz, bu ahlaki olmayan saldırılar yapılırken siz nasıl oluyor da bunları savunuyorsunuz? Çünkü Pensilvanya’nın onlarla ilgili kasetleri de var. Şantaj var onlarla ilgili, şantaj. Yeri geldiğinde onu da açıklarız diyorlar. Geçenlerde bir tane açıklandı. Şimdi korkuyorlar, ‘acaba ne var?’ Daha nerden ne açıklanacak? Çünkü bataklığa batmışlar. Devletine güvenmiyor, onlara güveniyor. Kusura bakmasınlar gereken neyse yaparız. Öyle tweet, mivit, filan... Anlamam bu işlerden. Evet Twitter, dürüst davranacaksan, her türlü desteği veririz. Youtube,  dürüst davranacaksan her türlü desteği veririz. Facebook, ahlaksızlıklarından vazgeçerse destek alır. Ama aileleri bozacaksa, aileleri ifşad edecekse karşısında Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini bulur.

HEP NAL MI TOPLAYACAKSINIZ

MHP’ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum. Ya siyaset birinci parti olmak için yapılır. Ey CHP’ye gönül veren kardeşlerim. Hep birinci parti olmayacak da arkadan nal mı toplayacaksınız. Kılıçdaroğlu, Bahçeli gibi, diğerleri gibi muhalefet oldukça AK Parti bu ülkede çok iktidar olur.
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tarık24 Mart 2014 12:15

    bu ülkenin yarısından fazlası seni istemiyor niye anlamıyorsun çek git yolsuzlukların hesabını ayrıca vereceksin.

  • Murat24 Mart 2014 11:09

    Gezi olayları sessiz sakin bitebilecekken. senin tetiklenem sonucu o kadar büyüdüğü, insanların öldüğü ortaya çıktı. daha ne konusuyorsun?

  • Adalet24 Mart 2014 08:40

    Türkiye artık tek kişinin insiyatifinde yönetilecek bir ülke değil, henüz bizimki anlayamıyor, sen istesende istemesende ilerde yolsuzlukların yüzünden yargılanacaksın, uzatmaları oynuyorsun..