BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporErdoğan'dan Sow'a: Neden hep Rize'ye atıyorsun----

Erdoğan'dan Sow'a: Neden hep Rize'ye atıyorsun

Erdoğan'dan Sow'a: Neden hep Rize'ye atıyorsun
05 Mayıs 2017 - 11:38 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, F.Bahçe'nin Yenikapı'daki 'Hedef 1 Milyon Üye' standını ziyaret etti. Başkan Aziz Yıldırım ve futbolcularla bir süre sohbet eden Erdoğan, bu sezon Çaykur Rize'ye toplam 5 gol atan Senegalli yıldıza da takıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı'da düzenlenen İstanbul Gençlik Festivali'nin açılış töreninde, F.Bahçe'nin 'Hedef 1 Milyon Üye' standını ziyaret etti. Başkan Yıldırım ve futbolcularla sohbet eden Erdoğan ile Sow arasında sıcak diyaloglar yaşandı.

Cumhurbaşkanı, Moussa Sow'a, "Moussa sen benim Rizeli olduğumu bilmiyor musun? Sürekli Rize'ye gol atıyorsun" diye takıldı. Senegalli yıldız ise, "Cumhurbaşkanım ben her maçta gol atmaya çalışıyorum ancak Rize'ye daha çok denk geliyor. Bu hafta da Beşiktaş'a atacağım" yanıtını verdi.

Ziyarette bulunan Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ise, "Biz de bekliyoruz Beşiktaş'a gol atmanı" esprisini yaptı. (Sabah)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)