BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporErdoğan'dan Millilere baklava jesti----

Erdoğan'dan Millilere baklava jesti

Erdoğan'dan Millilere baklava jesti
15 Ekim 2013 - 10:04 www.finansgundem.com

Recep Tayyip Erdoğan, kardeşi Mustafa Erdoğan aracılığıyla Terim ve oyunculara zorlu maç öncesi 4 tepsi baklava gönderdi

Hayati Hollanda maçı öncesi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan kardeşi Mustafa Erdoğan aracılığıyla millilere baklava ziyafeti çekti... Erdoğan, Teknik Direktör Fatih Terim ve oyunculara başarı dileklerini iletip 4 tepsi baklava gönderdi.
Ay yıldızlıların kamp yaptığı Le Meridien Oteli’ne öğle saatlerinde gelen Mustafa Erdoğan, Fatih Terim, kaptan Arda ve diğer oyuncularla sohbet ederken, Hollanda karşısında galibiyete inandığını söyledi. Terim ve oyuncular da jesti nedeniyle Başbakan Erdoğan’a teşekkür ettiler ve “Bizlere inanan ve destekleyenleri mahcup etmeyeceğiz” sözü verdiler.

DEMİRÖREN AİLESİ TRİBÜNDE

BU arada Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, babası Erdoğan Demirören ile annesinin de 18 yıl sonra ilk kez bir milli takımın maçını tribünden izleyeceğini söyledi. Demirören, “Babam milli takım maçlarında çok duygulanıyor. Hollanda maçı için şimdiden sabırsızlanıyor” dedi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)