BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan mesaj gibi poz!----

Erdoğan'dan mesaj gibi poz!

Erdoğan'dan mesaj gibi poz!
14 Kasım 2014 - 14:33 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün cuma namazını Enerji Bakanı Taner Yıldız ile kıldı

Taner Yıldız ile ilgili istifa tartışması devam ederken, Enerji Bakanı bugün cuma namazını Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı camide kıldı. Erdoğan'ın cami çıkışında Yıldız'ı makam aracına alması kulisleri dalgalandırdı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TBMM’deki bütçe görüşmelerinde kendisini istifaya davet eden muhalefet milletvekillerine yanıt vererek, “Soma kazasının ardından Bakanlar Kurulu’na istifamı sundum. Bir kez daha Başbakanımla paylaşacağım” dedi. Başbakan Ahmet Davutoğlu ise ''Taner Yıldız'ın neler yapmış olduğunu bilen benim. Takdir yetkisi bize aittir'' ifadelerini kullandı.

Yıldız, bakanlığının TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndaki görüşmelerinde, muhalefet partilerinin “onurlu ve vicdani şekilde istifa edin” çağrılarına yanıt verdi. Yıldız, “İstifayı değerlendirmediğimi zannetmeyin. Ben ilkeleriyle yaşamış bir insanım. Bunu Soma kazasından sonra Bakanlar Kurulu’na ilettim. Şimdi 13 muhalefet partisi milletvekilinin de tavsiyesini bir kez daha Başbakanımla paylaşacağım. Kolay olanın istifa etmek olduğunu beni tanıyanlar bilir. Makam ve paraya bir bakışım var” dedi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)