BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Japonya'ya rest!----

Erdoğan'dan Japonya'ya rest!

Erdoğan'dan Japonya'ya rest!
03 Mayıs 2013 - 18:34 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan, 2020 Olimpiyatları'nda Türkiye'nin rakibi Japonya'ya böyle seslendi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Japonya'nın, 2020 Olimpiyatları için Türkiye'ye rakip durumda olduğunu belirterek, "Tokyo da olimpiyatlar konusunda bize rakip olarak görünüyor ama ben Sayın Başbakan'a 'çekilin' dedim. 'Bu olimpiyatı da biz yapalım' dedim. Herhalde Tokyo Valisi'ne bu talimatı verecektir"dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Japonya Başbakanı Shinzo Abe'ye, "Siz bir olimpiyat yaptınız. Şimdi bu olimpiyattan çekilin, bunu da biz yapalım" dediğini açıkladı.
Japonya Başbakanı Shinzo Abe ile ortak bir basın toplantısı düzenleyen Başbakan Erdoğan, Tokyo'nun daha önce olimpiyatlara ev sahipliği yaptığını hatırlatarak, "Tokyo olimpiyatlarda bize rakip olarak gözüküyor. Ama ben Başbakan'a dedim ki, 'Siz bir olimpiyat yaptınız, şimdi bu olimpiyattan çekilin, bunu da biz yapalım, isabetli olur.' İnanıyorum ki kendileri de bunu anlayışla karşılayacaktır ve Tokyo Valisi'ne bu talimatı verirlerse isabetli olacaktır. 'Ondan sonra beraber de çalışırız' dedik. Böyle güzel bir gelişme de inşallah olur diye düşünüyorum. Bunun yanında 2020 Expo bizim için önemli, desteklerini istedik" diye konuştu.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)