BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan İmralı açıklaması----

Erdoğan'dan İmralı açıklaması

Erdoğan'dan İmralı açıklaması
13 Şubat 2013 - 12:39 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan İmralı'ya gidecek heyetle ilgili önemli bir açıklamada bulundu

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin MKYK toplantısına katıldı. Erdoğan, Ak Parti Genel Merkez çıkışında soruları yanıtladı.
Erdoğan İmralı’ya gidecek heyetle ilgili olarak “Bu hafta içinde olabilir. İlgili arkadaşlarım çalışmalarını yapıyorlar, bu hafta içinde olabilirse bu hafta içinde olmazsa önümüzdeki hafta içinde, ama olacak. Bu konuda Adalet Bakanlığımıza henüz bir müracaat söz konusu değil, o müracaatlar yapılacak. İlkelerimizi ortaya koyduk, o ilkelerimiz çerçevesi içinde uygun olanlardan 2 ya da 3 kişi adaya gönderilebilir.” dedi.
BAHÇELİ’YE SERT ELEŞTİRİ
Grup toplantısında hükümeti eleştiren MHP lideri Bahçeli'nin sözlerine de değinen Başbakan, "Bahçeli’nin dünyası ile bizim dünyamız farklı. Önce Bahçeli’nin samimiyet dilini öğrenmesi lazım. O dili öğrenmediği için milletimizin verdiği ders ortada. Ben onların dili ile konuşmayacağım. Benim aldığım ahlak dersi farklı. Acaba millet Ak Parti’ye neden yüzde 50 oy veriyor da bunlara yüzde 12-13 oy veriyor.
Millet akılsız oldu, bunlar yüzde 12-13 ile akıllı oldu. Böyle bir şey olabilir mi? Biz ahlak ve edep kuralları içinde görevimizi yapmaya devam edeceğiz." dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)