BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Halkbank açıklaması!----

Erdoğan'dan Halkbank açıklaması!

Erdoğan'dan Halkbank açıklaması!
25 Aralık 2013 - 14:52 www.finansgundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Halkbank ve operasyon kapsamında tutuklanan Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan hakkında konuştu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında yaptığı konuşmada Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın, evinde ayakkabı kutuları içinde bulunan 4.5 milyon dolarla ilgili açıklamalarda bulundu.
Erdoğan "Eğer evinde para çıktı diye, bir insan anında suçlu oluyorsa, buradan ben CHP’nin genel müdürüne soruyorum. Evinden 2,5 milyon Euro çıkan şahsı siz neden milletvekili yaptınız?" dedi.

Erdoğan konu hakkında şunları söyledi:

Günlerdir Halkbank Genel Müdürü'nün evinden çıkan kutular konuşuluyor. Kim bunların servisini sizlere yaptı? Eğer evinde para çıktı diye, bir insan anında suçlu oluyorsa, buradan ben CHP’nin genel müdürüne soruyorum. Evinden 2,5 milyon Euro çıkan şahsı siz neden milletvekili yaptınız? Bu operasyon başlayıncaya kadar CHP hukuk sistemine savcılara polislere demediği hakaret bırakmadı. Şimdi yargıyı savunuyor, inşallah böyle kalırsın. Şimdi çıkmış bu savunmayı yapıyor, daha bir hafta öncesine kadar polise demediğini bırakmayan CHP, şimdi sahip çıkıyor.

HALKBANK'IN İNTİKAMINI ALDILAR

Geçen haftadan itibaren, kardeşliğimizi yönelik bir suikast girişiminde bulunuldu ayrıca. Gezi’de Mayıs’ın başarıları sabote edilmek istendi, 17 Aralık’ta Diyarbakır tablosuna da suikast düzenlendi. Barışımıza bir suikasttır. Burada hedef sadece çözüm süreci de değil. bir paket hazırladılar. Birbiriyle alakasız dosyaları koydular ve yolsuzluk ambalajıyla sundular. CHP’yi MHP’yi TÜSİAD’ı, yolsuzluk üzerinden sahaya iteklediler. Kamuoyunu yolsuzluk iddialarıyla meşgul ederken, arka planda, Diyarbakır'ın, Oslo’nun 7 Şubat’ın Halk Bank’ın intikamını almak için tezgah kurdular

‘HALKBANK’IN EDERİ 25 MİLYAR DOLAR’

Şu anda Halk Bankası’nın ederi 25 milyar dolara çıkmıştır. Daha önce yüz milyonlarla bu eder ifade edilirken, şimdi 25 milyar dolar. Bu tabi belli mahfilleri rahatsız ediyor. Ama ne yazık ki içerdeki taşeronlar, görevlerini maalesef bir ihanet anlayışı içinde haince yaptılar.

‘UYGUN CİDDİ BELGELER VARSA BUNLARI ÖNCE BİZİMLE PAYLAŞIRSINIZ’

9 gün içinde sadece Halk Bank’ın uğradığı değer kaybı 1 milyar 625 milyon dolardır. Şimdi buna ne diyeceğiz? Çok güzel bir iş mi yaptınız diyeceğiz? Eğer sizin elinizde hakikaten hukuka uygun ciddi belgeler varsa bunları önce bizimle paylaşırsınız. Gereği neyse biz yaparız. Ama şu anda Halk Bank’ı, değişik ülkelerde misyonu olan bir Halk Bank’ı çökerttiğiniz zaman bir genel müdürü çökertmiyorsunuz, ülkeyi çökertiyorsunuz.
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • VİRÜSLER.25 Aralık 2013 22:57

    Boşa KILIF arama başbakan bu olaylar başladığında senden bakanlarının hemen istifa etmelerini isterdim ve savcıların vede polislerin emniyet müdürlerinin bu işler bitene kadar nevar neyok ortaya çıkartmalarını isterdim ama sen neyaptın hiç yapılmayacak şeyler yaptın buda senin bocaladığını gösteriyor binlerce avukatlarınız var neden onlar anında birşey bulamadılar eeee yüce ALLAH öyle bir yaparki oan insanoğlunun beynini kapatır kafasını çalıştırmaz.sen bakanlarını korumak için hemen dış güçlere saldırdın ülkede birşey olsa hemen dış mihraklar yaptı diyorsun neden kendi adamlarına toz kondurtmuyorsun yoksa senindemi açıkların varda onlardan korkuna onlara yardım etme kararı alıyorsun.bazen buralara çok güzel cevaplar yazılıyor neden kızıyorsun bu millet senin hatalarını göstermeye çalışıyor ama sen benden akıllısı yok diyorsun .senin demenlazımdıki bu olayları yapanlar nebenim ismimi nede benim patimi karalayamaz.hemen görevlerini bıraksınlar sen bunu demen lazımdı ama neyazıkki hırsıza ev sahipliği yaptın haklarımız haram olsun.

  • İnandırıcı değil25 Aralık 2013 19:40

    Sizinle paylaşmayı çok istemişlerdir ama kanıtlar nedeniyle paylaşamamışlardır. Sn.Erdoğan Bayraktar'ın konuşmasını dinlerseniz, neden sizinle paylaşmadıklarını anlarsınız diye düşünüyorum. Bu operasyonu başlatan kişiler ülkesini kurtarmaya çalışan kahramanlardır bence.

  • ELMA-ARMUT25 Aralık 2013 18:12

    YAHU BİRİ BÜROKRAT.BİRİ 30-35 YILLIK İŞADAMI.BUNA ANCAK APTALLAR İNANIR.

  • Altay Tan25 Aralık 2013 18:09

    Aziz Nesin ne kadar doğru söylemiş.

  • nasıl ama25 Aralık 2013 16:49

    banka yönetimini hırsıza emanet edersen ve hala hırsızı korursan olacağı budur.

  • can25 Aralık 2013 16:38

    bankanın başına imam hatipli biri koyarsan teğet geçme paraları böyle ortaya çıkar

  • Yapıcı eleştiri25 Aralık 2013 15:56

    Kamu personeli olan birisinin evinden 4.5 milyon dolar çıkmasından daha doğal ne olabilir ki:) Herkesi koyun olmaya davet ediyor başbakan..

  • Gereği?25 Aralık 2013 15:46

    Gereği ne o belgelerin? savcıları pasifize ettiğiniz gibi o belgeleri de imha makinesinden mi geçireceksiniz?