BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan flaş açıklamalar----

Erdoğan'dan flaş açıklamalar

Erdoğan'dan flaş açıklamalar
26 Temmuz 2013 - 16:27 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan, Suriye'deki PYD hareketleri ve diğer gündeme ilişkin konular hakkında önemli açıklamalar yaptı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan PYD Başkanı'nın ziyareti konusunda "MİT tehlikeli adımlar attıkları konusunda uyarıda bulanacak" dedi.
İşte Erdoğan'a sorulan sorular ve cevaplar
PYD Başkanı'nın ziyareti
MİT, tehlikeli adım attıkları uyarısında bulunacak
PYD Başkanı’ndan 2 günlük ziyaret
Muhalefetin eleştirileri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Benim barajla ilgili düşüncem bellidir. Bizim bu konuyla ilgili herhangi bir oynama gündemimizde yok. Baraj bizim dönemimizin çıkardığı birşey değildir. Biz ülkemize sancı çektirmek istemiyoruz. Tecrübe edilmiş süreci devam ettirmek istiyoruz. Demokratikleşme süreciyle ilgili açıkladığımız bir paket yok.
MISIR'DA GERGİN CUMA
Sayın Mursi'yle ilgili açıklama yapılıyor. Namaz kılarken öldürüyorlar. Askeri bir darbe yaşanıyor Mısır'da. Darbeyi yapan kişi taraftarlarını sokağa dökmek istiyor. Mısır'ın en büyük talihsizliği yolsuzluklardı. Asıl bunlara yol vermeyen sandıktır. Sandıktan neden korkuyorlar. Sandıktan korkanlar darbe yolunu seçerler.
THE TIMES'TAKİ İLAN
Bunlar düşüncelerini fikirlerini kiraya vermiş tipler. Bunlar demokrasiye inanmış tipler olsa yüzde 50 ile iktidar gelmiş bir Başbakan'a diktatör deme ahlaksızlığını göstermezdi. Sen beni nereden tanıyorsun benimle ne zaman konuştun. Times kendi sayfasını kiraya veriyor, ahlaki zaafıdır bu onların. Times ile ilgili arkadaşlarım hukuki girişimde bulunacaktır.
"KULÜPLERİN PUANI SİLİNEMEZ, KÜME DÜŞÜRÜLEMEZ"
Başbakan Erdoğan, bir gazetecinin UEFA ve CAS'ın Fenerbahçe ve Beşiktaş ile ilgili kararını hatırlatması üzerine "UEFA'nın şike kararını bana değil CAS'a soracaksınız. Ben bütün kulüplere eşit mesafedeyim. Tespit edilen suç varsa, suç varsa tüzel kişiler değil, kişiler cezalandırılmalı" dedi.
Ardından Türkiye'de kişilerin hatası nedeniyle 20-25 milyon tarafları olan kulüplerin cezalandırılmasını haksızlık olarak değerlendiren Erdoğan, bu yüzden küme düşürme ya da puan silme gibi cezaların da kesinlikli uygulanamayacağını belirtti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)