BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan emekliye zam ayarı için yıl sonu işareti----

Erdoğan'dan emekliye zam ayarı için yıl sonu işareti

Erdoğan'dan emekliye zam ayarı için yıl sonu işareti
22 Temmuz 2023 - 15:07 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, memura, işçiye ve emekliye bütçe şartlarını zorlayarak en iyi zammı yaptıklarını söyleyerek, yıl sonunu işaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez ziyareti dönüşünde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Emekli ve memur maaşları ile ilgili gelen bir soru üzerine Erdoğan; 'Emekliler noktasında da yıl sonu itibarıyla yeniden bir değerlendirme yapmamız söz konusu. Memura, işçiye ve emekliye bütçe şartlarını zorlayarak yapabileceğimiz en iyi zammı yaptık. Kimseyi enflasyona ezdirmeyeceğimize dair söz verdik ve şu ana kadar da ezdirmedik.

SSK ve BAĞ-KUR emeklilerimize enflasyon zammına ilave refah payı verilerek zam oranını yüzde 25'e yükselttik. Memur emeklilerine de aynı şekilde yüzde 25 oranında zam yapıldı. Enflasyonun üzerinde artışlar yapıldı.

Biz memurumuza, çalışanımıza, emeklimize bu zamları yaparken, bazı fırsatçı, açgözlüler de adeta vatandaşın cebine elini uzatıyor. Bu fırsatçılara izin vermeyeceğiz. Ticaret Bakanlığımız, denetimlerini sıklaştırdı, cezai işlemleri artırıyoruz.' dedi. (cnnturk.com)

Emekli aylığı nasıl yükseltilir?

Emekli kök maaşı da artırmak mümkün: İşte 8 kural...

Emekliler için 'seyyanen zam' talebi