BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan cenazeden sonra ilk yorum----

Erdoğan'dan cenazeden sonra ilk yorum

Erdoğan'dan cenazeden sonra ilk yorum
13 Mart 2014 - 11:43 www.finansgundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kızılay-Çayyolu metro açılış töreninde gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu

Kızılay-Çayyolu metro açılış töreninde konuşan Başbakan Erdoğan Ankaralıların metroyu bir hafta ücretsiz kullanacağı müjdesini verdi.

Seçim bürolarına saldırı ile ilgili de konuşan Başbakan, "Dün İstanbul'da değişik yerlerde partimizin seçim koordinasyon merkezlerini yaktılar, yıktılar. Seçim araçlarını yaktılar. Hani demokrattınız, özgürlükçüydünüz? Sahtekarsınız sahtekar." dedi.

İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından önemli satır başları;

Geriye kaldı Keçiören-Tandoğan metrosu. Bu yıl sonuna kadar bu çalışmamızı da tamamlayacağız. Söz verdiğimiz üç metro hattını da Ankara'ya kazandırmış olacağız.

Bunlar eser üretmezler. Bunu bedava yapacağım, mazotu indireceğim, bedava raylı sistemi kullandıracağım diyor. Neyi kullandırıyorsun ya. Bu ülkeyi neyle idare edeceksin, personelin maaşını nasıl ödeyeceksin? Siyaset yalan üzerine yapılamaz.  Biz 2023 yılına Türkiye'yi hazırlamanın mücadelesini veriyoruz.

ODTÜ'de olduğu gibi biz çocuklarımızın eline molotof vermiyoruz. Biz çocuklarımızın eline taş, sopa, sapan, bilye vermiyoruz. Biz çocuklarımızın eline tablet bilgisayar, kalem, kitap veriyoruz. Bizi onlardan ayıran bu. Milletimin bu oyunlara gelmemesini hatırlatıyorum. Dün İstanbul'da değişik yerlerde partimizin seçim koordinasyon merkezlerini yaktılar yıktılar, seçim araçlarını yaktılar. Hani demokrattınız, özgürlükçüydünüz? Sahtekarsınız sahtekar.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • VOLKAN13 Mart 2014 14:21

    ey başbakan.seni artık bu halk istemiyor.11 senede bu ülke gittikçe dibe çöktü.30 martta seni gönderiyoruz.sen istifanı ver ve git.