BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'dan Atatürk büstüne ziyaret----

Erdoğan'dan Atatürk büstüne ziyaret

Erdoğan'dan Atatürk büstüne ziyaret
12 Şubat 2015 - 13:33 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan Havana'da bulunan Atatürk büstünü ziyaret etti ve çiçek bıraktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Latin Amerika gezisi çerçevesinde eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik Meksika'ya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan uçak Küba'daki programını tamamlaması ardından saat 06.35'te Meksiko Juarez Askeri Havalimanı'na indi. Erdoğan'ı, Türkiye'nin Meksika Büyükelçisi Mustafa Oğuz Demiralp ve diğer yetkililer karşıladı.

HAVANA'DA ATATÜRK BÜSTÜNÜ ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan Havana'da bulunan Atatürk büstünü ziyaret etti ve çiçek bıraktı. Havana'da bulunan tek yabancı devlet başkanı büstü olan Mustafa Kemal Atatürk'ün büstü turistlerin uğrak noktası olan sahil şeridindeki Puerta caddesinde bulunuyor. Türk heykeltıraş Metin Yurdanur'un eseri olan büst 2008 yılında dikilmişti. Heykeltraş Yurdanur Havana'daki Atatürk heykelinden önce Küba'nın ulusal kahramanı Jose Marti'nin Ankara'da Çankaya parkında bulunan heykelini yapmıştı.

ARMAS MEYDANI'NDA SOHBET

Erdoğan, Meksika'dan önceki durağı olan Küba'da 'şehir turu' yaptı. Havana'daki programı kapsamında 'Eski şehir' olarak adlandırılan tarihi bölümde incelemelerde bulunan Erdoğan, Armas meydanını gezdi. Burada Türk turistlerle sohbet eden Cumhurbaşkanı, Havana'da yaşayan Türk vatandaşının ve onun Kübalı eşine "Kaç çocuk yapacaksınız?" yapacaksınız diye sordu. 3 cevabını alan Erdoğan, daha sonra beraberindeki heyet ve kendisini Havana'da takip eden Türk basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)