BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'a süper donanımlı Skorsky----

Erdoğan'a süper donanımlı Skorsky

Erdoğan'a süper donanımlı Skorsky
20 Ağustos 2013 - 09:23 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan, bu helikopterle İstanbul'dan Diyarbakır'a kadar yakıt ikmalsiz uçabilecek...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'dan Diyarbakır'a helikopterle aktarmasız uçabilecek. Skorsky'nin özel korumalı VIP helikopteri, 15 gün sonra teslim edilecek...
Başbakan Tayyip Erdoğan için üretilen VIP Skorsky, yola çıktı. Başbakanlık için Skorsky'nin hazırladığı ve saatte 300 km hız yapabilen helikopterle İstanbul'dan Diyarbakır'a kadar yakıt ikmali yapmadan uçuş gerçekleştirmek mümkün. Azami menzili 1000 km olan helikopter, elektronik korumayla donatıldı.
BANYOSU BİLE VAR


Yetkili personelin dışındakilerin helikoptere yaklaşması dahi yasak. 6-8 yolcu taşıma kapasitesine sahip, yatağa dönüşebilen koltuk, çalışma masası, banyo, lavabo ve mutfağı bulunan helikopter ABD'nin Pennyslvania eyaletinde üretildi.
HAVADAKİ EN GÜVENLİ ARAÇ

Skorsky firması, helikopteri özel güvenlikle korumalı olarak hazırladı. Elektronik koruma sistemi ile 'en güvenli helikopteri' olarak lanse edildi. Helikopterlerin VIP donanımlarına Başbakanlık karar verdi. Helikopterin, Gölcük'e geldikten sonra Başbakanlık yetkilileri, korumalar ve pilotlar tarafından teslim alınacağı belirtildi.

 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)