BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'a kötü haber----

Erdoğan'a kötü haber

Erdoğan'a kötü haber
08 Kasım 2013 - 15:12 www.finansgundem.com

İnsan Hakları Savunucusu ve Anadolu Kadın Hareketi üyeleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında suç duyurusunda bulundu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın öğrenci evleriyle ilgili açıklamalarına tepki gösteren bir grup, ’Halkı kin ve düşmanlığa tahrik, görevi kötüye kullanma, özel hayatın gizliliği ve eşitlik ilkesine aykırı beyanlarda bulunduğu’ gerekçesiyle Erdoğan hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

İnsan Hakları Savunucusu ve Anadolu Kadın Hareketi üyeleri Ankara Adliyesi önünde bir araya geldi. Grup adına suç duyurusu dilekçesini veren Anadolu Kadın Hareketi Başkanı Birsen Temir, İnsan Hakları Savunucusu Av. Kemal Akkurt ile basın açıklaması yaptı. Temir ve Akkurt Başbakan’ın öğrenci evleri ve yurtlarla ilgili söylemlerine tepki gösterdi. Grup basın açıklamasının ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın öğrenci evleriyle ilgili açıklamaları ile ilgili ’Halkı kin ve düşmanlığa tahrik, görevi kötüye kullanma, özel hayatın gizliliği ve eşitlik ilkesine aykırı beyanlarda bulunduğu’ gerekçesiyle Başbakan Erdoğan hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Brk09 Kasım 2013 22:34

    Basbakanımızı desteklıyorum dogru ve yerınde bı gorus gec kalınsada gundeme gelen bır sorun mıllet rahata alıstı bunları kurcaladıkca huzuru bozuluyor ama kotulugumuzu ıstedıgınden degıl ıyılıgımız ıcın ugrasıyor..

  • FİRAVUN VE MUSA08 Kasım 2013 15:56

    HER DEVRİN MUSA'SI VE FİRAVUNU OLACAKTIR.SORUN HANGİ SAFTA YER ALDIĞIMIZDIR.BAŞBAKANIMIZIN YANINDAYIZ...