BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'a 9 bin TL'lik şaşırtan destek----

Erdoğan'a 9 bin TL'lik şaşırtan destek

Erdoğan'a 9 bin TL'lik şaşırtan destek
15 Temmuz 2014 - 10:42 www.finansgundem.com

HDP’li Sırrı Sakık’ın kardeşi Namık Sıkık, Köşk seçimlerinde Erdoğan için çalışacağını söyledi ve 9 bin TL'lik bağış yaptı

Erdoğan’a bir destek de HDP’li Sırrı Sakık’ın kardeşinden geldi. Erdoğan’ın bağış hesabına 9 bin lira yatıran Namık Sakık, “Faili meçhulleri durdurdu. Kürtlerle Türkleri bir araya getiriyor. Eleştiriler vicdansızlık” dedi.

BDP Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık’ın kardeşi Namık Sakık, Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim çalışmaları için 9 bin TL bağışladı.

ERDOĞAN İÇİN ÇALIŞACAĞIM

2002 yılından bu yana HDP’ye karşı Ak Parti saflarına geçtiğini belirten Namık Sakık, “Tayyip’çiyim ben. Bu adamın gelişiyle gün yüzü gördük. Ama HDP’de insanlar kan üzerinden, şiddet üzerinden siyaset yapıp köşe başlarına oturmakta. Bu ülkenin geleceği Tayyip Erdoğan’a bağlı. O olmadan bu işin olmayacağına inanıyorum. Ben üzüm yemek istiyorum, bağcıyı dövmek istemiyorum. Uçak biletimi aldım, ayın 26’sında muş’a gideceğim. Cumhurbaşkanı adayımız için çalışacağım” dedi.

ÜLKENİN GERÇEK LİDERİ

Başbakan Erdoğan’a yönelik eleştirilerin haksız olduğunu ifade eden Sakık, “Vicdansızlıktır. Bu insan faili meçhulleri durdurdu, bize her konuda yardımcı oldu. Kürtleri-Türkleri bir araya getiriyor. 2002 yılına kadar benim ağabeyim öldürüldü, çevremdeki bir çok insan öldürüldü. Ensemizde namlu uçları, çetelerle uğraştık. Bu adam benim düşüncemi söyleyebiliyor. Hayranıyım. Bu ülkenin gelecek lideridir.  Sağduyulu bütün Kürtlerin Erdoğan’a oy vermesi gerektiğini düşünüyorum. Ben bunu Muş’ta söyleyeceğim” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)