BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan: Yerli otomobilde bizi oyalamasınlar ----

Erdoğan: Yerli otomobilde bizi oyalamasınlar

Erdoğan: Yerli otomobilde bizi oyalamasınlar
28 Mart 2019 - 13:26 www.finansgundem.com

Sosyal medyada gençlerle buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli otomobil konsorsiyumuna, "Yerli otomobilde bizi oyalamasınlar. Gerekirse yabancı yatırımcılarla görüşürüz" mesajını yolladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

İkinci gençlerle buluşma toplantımı sizlerle yapıyorum. Yoğun bir maraton; tam böyle finale geldiğimiz anda sizlerle başkentimizin bu güzel yerinde Atakule'de bir taraftan hem Ankara'yı izleyerek hem de karşılıklı moderatörlüğümde böyle bir toplantıyı yapmak benim için ayrı bir mutluluk vesilesi. Ben sizlerden sorular alacağım, cevaplandırmaya çalışacağım.

"GBT'LERİ HAZIR TUTUYORUZ"

Bu beka sorununun öne çıktığı bir seçim. Kandil'den yönetilen bir süreci takip ediyoruz. Mehmetçiğimiz, polisimiz ciddi bir mücadele veriyor. İyi bir netice aldığımızı düşünüyorum. Yatırımların olmamasının nedeni terör. Mardin bir medeniyetler şehri. 3 dinin bir arada olduğu yer. Biz AK Parti iktidarı olarak farklı dinin mabetlerini ihya edip kendilerine verdik. İnşa edip teslim ettik. Yöneticileriyle aramızdaki ilişkiler de çok farklı konumda. Mardin'de artık trafiğin yer altına alındığı imkanlar oluştu. Geçmişte neden yoktu? Devletten aldıkları parayı Kandil'e gönderiyorlardı. Şimdi karşı tarafın bir adayı var, teröre bulaşmış bir kişi. Biz kararlıyız. 3-5 sene bekleyemeyiz. GBT'leri hazır tutuyoruz. Seçimden sonra bunlarla ilgili gerekeni yapacağız.

"YOLUMUZ IRAK, İŞİMİZ ZOR"

Biz bu dünyada kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Onun için yolumuz ırak, işimiz zor. Yapmamız gereken çok şey var. Gençler sanatta, kültürde, ilimde, irfanda çok çok iyi bir noktaya gelmemiz lazım. Teknoloji de çok iyi bir noktaya gelmemiz.

Gerekirse yurt dışından yatırımcı bulacağız, Türkiye'den ortak yatırımcı vereceğiz. Ortak proje olarak hayata geçirmenin adımını atacağız.

"TWITTER, FACEBOOK VE INSTAGRAM'A BEKLİYORUM" DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Facebook hesabından yapılan son paylaşımda, "Bugün Atakule'de gençlerle bir araya gelerek onların sorularına cevap vereceğim. Sosyal medyahesaplarımızdan yayınlanacak bu program için hepinizi saat 12'de Twitter, Facebook ve Instagram'a bekliyorum" denilmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabı Twitter'dan dün yaptığı açıklamada, "Yarın sadece sosyal medya hesaplarımızdan takip edilebilecek sürpriz bir programımız olacak. 28 Mart Perşembe, saat 12'de Twitter, Facebook ve Instagram'da buluşalım" ifadelerine yer vermişti. 

Cumhurbaşkanlığı resmi Twitter hesabından da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün saat 12.00'de sadece sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayınlanacak sürpriz bir programın konuğu olacağı duyurulmuştu.