BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan, YASED Yönetim Kurulunu kabul etti----

Erdoğan, YASED Yönetim Kurulunu kabul etti

Erdoğan, YASED Yönetim Kurulunu kabul etti
11 Kasım 2020 - 23:44 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabul, basına kapalı gerçekleşti.

Kabulde, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan da hazır bulundu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EKOL12 Kasım 2020 12:27

    SAYIN C.BAŞKANIMIZ ERDOĞAN KAPALI BULUNAN FİNAS SEKTÖRÜNDEKİ TAHTALARI ÖZELLİKLE EGS HOLDINGİN TAHTASI NEDEN AÇMIYOR.BU HİSSELER TMSF YE DEVREDİLDİ .YANİ HÜKÜMETİN ELİNDE,HERŞEYE HÜKMEDİYORLAR BUNU DA  BİR SÖZLE AÇABİLİRLER. BİZ YATIRIMCILAAR EKONOMİNİN SİGORTASIYIZ,BİZLER MAĞDUR EDİLİRSEK ,NE YERLİ NEDE YABANCI BORSAYA GELMEZ.

  • EKOL12 Kasım 2020 12:21

    Uluslar arası yatırım kuruluşu YASED ,kapalı tahtalarla neden ilgilenmiyor.Görevleri yatırımcılara yardımcı olmak değil mi?,yoksa şirketlere yalakalık etmek mi?,.Örneğin 2001 yılından beri kapalı olan EGEHOL HİSSELERİ HALA  TMSF NİN DENETİMİNDE ,NEDEN HİSSEDARLARINA DEVREDİLMİYOR ,YADA EGS HOLDINGİN TAHTASI AÇILMIYOR,GEÇENGÜN SAYIN ERDOĞANI ZİYARET EDEN YASED ÜYELERİ BU KONUDA YATIRIMCILAR ADINA İTİRAZDA BULUNDULAR MI?. TABİİ Kİ HAYIR .ÇÜNKÜ ONLARDA  BU MESELEDEN UZAK ,SORU BİLE SORAMAMIŞLARDIR HERALDE ,ÖYLEYSE BU YASED DEĞİL GÖRÜYORUM.BİZ YATIRIMCILAR 2001 DEN BERİ EGEHOL TAHTASININ AÇILMASINI BEKLİYORUZ,KİMİMİZ EBEDİYETE İNTİKAL ETTİ ,KİMİSİ İFLAS EDİP EVİNİ ,YUVASINI TERK ETTİ ,KİMİSİDE HALA ,KALANLARINDA HERGÜN CANI YANIYOR .BİRAN ÖNCE AÇILSINDA YATIRIMCILAR BU CEFADAN KURTULSUN.