BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporErdoğan, voleybolda Avrupa şampiyonu VakıfBank'ı kutladı----

Erdoğan, voleybolda Avrupa şampiyonu VakıfBank'ı kutladı

Erdoğan, voleybolda Avrupa şampiyonu VakıfBank'ı kutladı
21 Mayıs 2023 - 08:47 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından voleybolda Avrupa şampiyonu VakıfBank'ı kutladı. Erdoğan, paylaşımında "Her iki takımımıza da ülkemize yaşattıkları bu gurur için şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, voleybolda Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finali'nde Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 yenerek kupayı kazanan Vakıfbank'ı tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu üst üste ikinci kez kazanan VakıfBank ile şampiyonayı ikinci tamamlayan Eczacıbaşı Dynavit'i canıgönülden tebrik ediyorum. Her iki takımımıza da ülkemize yaşattıkları bu gurur için şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, paylaşımında Türk bayrağı emojisine de yer verdi.

TBMM Başkanı Şentop'tan CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu Vakıfbank'a tebrik

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CEV Şampiyonlar Ligi Finali'nde Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 mağlup ederek 6'ncı şampiyonluğuna ulaşan Vakıfbank'ı tebrik etti.

Şentop, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında, "Voleybolda Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi'nde altıncı kez zafere ulaşan Vakıfbank'ı ve şampiyonayı ikinci tamamlayan Eczacıbaşı Dynavit'i tebrik ediyorum. Böylesine önemli bir organizasyonda ilk kez iki Türk takımını finalde bir arada görmek göğsümüzü bir kez daha kabarttı." ifadelerine yer verdi.

VakıfBank 6. kez Avrupa'nın zirvesinde!

İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımı Dünya Şampiyonu oldu

Türkiye, Dünya Voleybol Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak