BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan ve Putin Troya'nın gösterisini izleyemedi----

Erdoğan ve Putin Troya'nın gösterisini izleyemedi

Erdoğan ve Putin Troya'nın gösterisini izleyemedi
09 Nisan 2019 - 06:49 www.finansgundem.com

Türk balesi "Troya", Bolşoy Tiyatrosu'nda sahnelendi, Putin ve Erdoğan, Kremlin'deki görüşmeler uzayınca programa katılamadı

"2019 Türkiye- Rusya Kültür ve Turizm Yılı"nın açılışı, dün gece Moskova'da Bolşoy Tiyatrosu'nda sahnelenen ilk Türk operası "Troya"nın sahnelenmesiyle resmen yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resmi gezisinin de, Bolşoy'daki resmi açılışa Putin ile birlikte katılımı ile sona ermesi bekleniyordu. Hatta iki başkanın, saat 19.00’da Bolşoy Tiyatrosu’nda düzenlenecek törene katılarak birer konuşma yapacakları açıklanmıştı. Ancak Kremlin'deki görüşme trafiği uzayınca programdan Bolşoy bölümü çıkarıldı. Erdoğan Kremlin'den doğrudan havaalanına giderek Türkiye'ye döndü.

Opera öncesi, resmi açılışı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ve Rusya Kültür Bakanı Vladimir Medinskiy birer konuşma ile yaptı.

Ardından Rus ve Türk konukların doldurduğu Bolşoy Tiyatrosu'nda "Troya" sahnelendi ve seyirciden büyük alkış topladı. (turkrus.com)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)