BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan sahalara geri dönüyor----

Erdoğan sahalara geri dönüyor

Erdoğan sahalara geri dönüyor
24 Temmuz 2014 - 08:04 www.finansgundem.com

Gençliğinde amatör olarak futbol oynayan Başbakan Erdoğan, futbol tarihinin yıldız isimleriyle bir gösteri maçına çıkacak

Gençlik yıllarında amatör futbolcu olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yeşil sahalara geri dönüyor. Erdoğan, Türk futbolunun efsane isimleriyle birlikte gösteri maçına çıkacak.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle yoğun günler geçiren başbakan Erdoğan, programlarının stresini halı sahada atmayı planlıyor. Edinilen bilgiye göre Başbakan, bugünkü Diyarbakır mitinginin ardından İstanbul'da Başakşehir futbol tesislerinin açılışına katılacak. Açılış töreninde futbol tarihinin önemli isimleriyle yıldız futbolcular da gösteri maçında bir araya gelecek.

Fatih Terim, Tanju Çolak, Rıdvan Dilmen gibi isimlerin oynanacağı maçı süper lig hakemlerin Cüneyt Çakır’ın yönetmesi beklenirken, maçta Başbakan Erdoğan'ında oynaması planlanıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)