BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan, Putin ile görüşecek----

Erdoğan, Putin ile görüşecek

Erdoğan, Putin ile görüşecek
22 Kasım 2013 - 00:04 www.finansgundem.com

Başbakan Tayyip Erdoğan, Putin ile Konstantinovski Sarayı'nda bir araya gelecek. Okul sütü ihalesi yapılacak. 3. Sanayi Şurası kararları açıklanacak

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Finlandiya Parlamentosu Büyük Komisyonu Başkanı Miapetra Kumpulu-Natri ve "Türk Dünyası Genç Yetenekler Festivali" kapsamında Türkiye'ye gelen sanatçı heyetini ayrı ayrı kabul edecek. - Çiçek, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve 81 ilden gelen temsilci öğretmenlerle görüşecek. (TBMM/11.00/14.00/15.00)

Başbakan Erdoğan Rusya'da...

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Konstantinovski Sarayı'nda baş başa görüşecek.

- Erdoğan ve Putin daha sonra Rusya-Türkiye 4. Üst Düzey İşbirliği Konseyi Toplantısı'na başkanlık edecek. Toplantının ardından resmi öğle yemeğinde bir araya gelecek Erdoğan ve Putin, mutabık kalınan anlaşmaların imza töreni sonrasında ortak basın toplantısı yapacak. - Erdoğan, Hermitage Müzesini gezdikten sonra Türkiye'ye dönecek. (St. Petersburg)
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Washington'da... - Arınç, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden ile görüşecek, Carnegie Endowment for International Peace adlı düşünce kuruluşunda konferans verecek, finans sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin üstyöneticileriyle toplantı yapacak. - Türk Amerikan toplumu mensuplarıyla Türkiye'nin Washington Büyükelçiliğinde bir araya gelecek Arınç, TRT Haber'de canlı yayına katılacak. (Washington)

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Parlamentolararası Değişim ve Diyalog Projesi kapsamında Türkiye'yi ziyaret eden Finlandiya Parlamentosu üyelerini kabul edecek, Feshane'de 4. Geleneksel Sivas Günleri etkinliğine katılacak. (Ankara/09.30/İstanbul/14.00)

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, 3. Sanayi Şurası kararlarını açıklayacak.(Ankara/16.30)

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Doğu Marmara KOBİ Zirvesi'nin açılış törenine katılacak, ziyaretlerde bulunacak, sanayicilerle istişare toplantısında bir araya gelecek (Kocaeli/10.00-16.30)

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Anemon Otel'de Türk Keneşi (konsey) Eğitim Bakanları 2. Toplantısı'na katılacak. Toplantıda YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya da yer alacak.(Eskişehir/09.30)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, KKTC'de, İslam İşbirliği Teşkilatı (İTT) Üyesi Ülkeler Su ve Gıda Güvenliği Konferansı'nın açılışına katılacak, Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı ile bir araya gelecek. Konferansta İİT Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu da bulunacak. - Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Meclis Başkanı Sibel Siber ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu tarafından kabul edilecek Eroğlu, Türkiye'nin Lefkoşe Büyükelçiliğini ziyaret edecek ve Yakın Doğu Üniversitesinde ağaçlandırma töreninde bulunacak. (Lefkoşa)

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Maliye Bakanlığının bütçesi, 2014 Merkezi Bütçe Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı ile Merkezi Yönetim Kesinhesap Kanunu Tasarısı'nın maddeleri görüşülecek. (10.00)

- Sağlık Komisyonu'nda, Tam Gün Yasası ile ilgili tasarı görüşülecek. (10.00)

Okul sütü ihalesi yapılacak. (Ankara/14.00)
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)