BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan-Putin görüşmesinde 'belgesel' detayı----

Erdoğan-Putin görüşmesinde 'belgesel' detayı

Erdoğan-Putin görüşmesinde 'belgesel' detayı
04 Eylül 2023 - 23:46 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kendisini anlatan belgeseli teslim etti.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rus haber ajansı TASS’a yaptığı açıklamada, Vladimir Putin’in, Rusya’nın Soçi kentinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a kendisiyle ilgili belgeseli teslim ettiğini belirtti.

Erdoğan’ı anlatan belgesel, Rus gazeteci ve TASS Haber Ajansı Genel Müdür Yardımcısı Mihail Gusman tarafından TASS ve Rossiya-24 televizyon kanalının prodüktörlüğünde hazırlandı.

Daha önce Erdoğan ile 4 kez röportaj yapan Gusman’ın “Formula Vlasti” (İktidarın Formülü) isimli programının çerçevesinde hazırladığı belgeselde, Erdoğan’ın çocukluğundan itibaren hayatı, siyasetteki yükselişi ve yönetimde olduğu dönemlerdeki hizmetleri, daha önce yapılan röportajdan kesitlerle birlikte anlatılıyor.

Ayrıca belgeselde, Erdoğan’ın bir süre önce Rusçaya çevrilen “Daha Adil Bir Dünya Mümkün” isimli kitabından da bazı ifadelere yer verilerek Erdoğan’ın görüşlerine dikkat çekiliyor.

Rus devlet televizyon kanalı Rossiya-24’te yayımlanan belgeselin gösterimi, Türkiye’nin Moskova Büyükelçiliği’nde haziranda yapılmıştı.

Erdoğan'dan tahıl koridoru mesajı: Yeni öneri paketi hazırladık

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin, Soçi'de bir araya geldi