BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan: Milletimizin gözü aydın----

Erdoğan: Milletimizin gözü aydın

Erdoğan: Milletimizin gözü aydın
03 Temmuz 2014 - 22:46 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan Türk şoförlerin yurda dönmesine ilişkin "Milletimizin gözü aydın, konsolosluk çalışanları için de iyi haberler vermeyi umuyoruz" dedi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, IŞİD tarafından alıkonulan Türk TIR şoförlerinin yurda dönmesine ilişkin açıklama yaptı.

Süreç içerisinde şoförlerin kurtarılması için her türlü girişimi yaptıklarını kaydeden Erdoğan, "Ailelerinin ve milletimizin gözü aydın olsun diyoruz" dedi.

Erdoğan, halen IŞİD'in elinde bulunan Musul Konsolosluğu çalışanları için de "En kısa sürede Musul Başkonsolosluğumuz personeline ilişkin inşallah iyi haberleri vermeyi de umuyoruz" ifadelerini kullandı.

ASKON'un iftar programında konuşan Erdoğan, konuyla ilgili şunları söyledi:

"Arkadaşlarımızı burunları bile kanamadan ailelerine, memleketlerine kavuşturmak için çaba gösterdik. Bu süreçte ailelerle sürekli temas halinde olduk. Bağlı bulundukları şirket ve şoförlerimizle bizzat temas ederek sağ sağlim kurtulmaları için gerekli her türlü girişimi yaptık. 22 gün sonra dün akşam iyi haberi aldık.

Bugün Erbil Başkonsolosumuz şoförlerimizi sağ salim teslim aldı. Şoförlerimiz için özel olarak Erbil'e gönderilen THY uçağı da şoförlerimizi Şanlıurfa'ya getirdi. Buradan da hepsini ailelerine sevk ediyoruz. En kısa sürede Musul Başkonsolosluğumuz personeline ilişkin inşallah iyi haberleri vermeyi de umuyoruz. Şoförlerimize hoşgeldiniz ve geçmiş olsun diyoruz. Ailelerinin ve milletimizin gözü aydın olsun diyoruz."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)