BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan 'Köşk' için konuştu----

Erdoğan 'Köşk' için konuştu

Erdoğan 'Köşk' için konuştu
11 Haziran 2014 - 13:37 www.finansgundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Partili Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme toplantısında konuştu. Erdoğan yerel yöneticilere cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili olarak, "Sizden çalışmalara başlamanızı istiyorum" dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

İSABET YÜZDESİ YÜKSEK


İsabet yüzdesi fazla ya da eksik olabilir fakat yüksek olduğuna inanıyorum. Çünkü 45.5 gibi bir oranla seçimden çıktığımıza göre isabet oranı doğru. Keşke daha fazla olsaydı. İnşallah o günleri de görürüz. Liyakat ve ehliyet adayları belirlerken kullandığımız temel kriterler oldu. Her bir adayımızın Ak Parti politikalarını benimsemiş olmasını özellikle gözetmeye gayret ettik. Sizler sadece belediye başkanları değilsiniz, sizler sadece çöp toplayan yöneticiler değilsiniz. Sizler AK Parti’nin omuzladığı büyük emaneti taşıyan dava insanlarısınız. Diğer siyasi partilerle mukayese edilemeyecek farkı belediye başkanlığınız süresi içinde ortaya koyacaksınız

GÖNÜLLERİ FETHEDİN

En başta gönülleri fethedeceksiniz. Çok muhteşem şehirler inşa edebiliriz. Parklar bahçeler yapabiliriz. Ama şunu unutmayın yunus Emre’nin dediği gibi hepsinden iyice gönüllere girmektir. Hizmet gerektir ama yeterli değildir.
Sokakta yürüdüğünüz zaman arkanızdan ‘Bakın belediye başkanı geçiyor’ demesinler. ‘Bakın adam gibi adam geçiyor’ desinler.

Sizler modern zamanın akıncı beylerisiniz. 500 kişilik köy, 2 bin kişilik belde deyip geçmeyeceğiz. O köyün o beldenin bundan 50 yıl 100 yıl sonrasının büyük bir şehri olduğunu düşünmemiz gerekiyor.

ÇATI CUMHURBAŞKANI ARIYORLARMIŞ. TEMELİ OLMAYANIN ÇATISI OLUR MU

Şimdilerde moda var ya çatı cumhurbaşkanı arıyorlarmış falan. Temeli olmayanın çatısı olur mu? Çatıdan temele inilmez, temelden çatıya çıkılır.

3. HAVALİMANININ TEMEL ATMA TÖRENİ: DEMEK Kİ 5 YİĞİDE İHTİYAÇ VARDI

Dünyanın en büyük havalimanı temelini attık. Dün ATAK helikopterlerinin devir teslim törenini yaptık. Havalimanı ile ilgili kolay kolay bir şey yazamıyorlar ama kenarından köşesinden nasıl bunu kötüleriz diye düşünüyorlar
Demek ki burayı yapacak 5 tane yiğide ihtiyaç vardı. Yap işlet devret sistemiyle nasıl yaparız diye arayış içinde olduk.
Sadece bir havalimanı inşa etmiyoruz. Bunlar aslında büyük davanın adamı olmanın gerçekleştiği anlardır.

BİZİM DE YOLLARIMIZ VAR

Bundan birkaç asır öncesine kadar bu topraklar dünyanın gıpta ile baktığı topraklardı. Bizi medeniyetten koparmak istediler. Bizi var olanla yetinmeye, başkasına hayranlıkla bakmaya mahkum ettiler.
Gelişmiş ülkelerin yollarına bakıyoruz, hayran kalıyoruz. Şimdi bizim de yollarımız var. Artık bizim de hızlı trenlerimiz var, otoyollarımız var.

BENDEKİ BAYRAK SEVGİSİNİN ZERRESİ YOK ONLARDA

Biz bayrak şiirini Türkiye’nin her yerinde okuduk. Beyefendiler bu şiiri dün fark etti. CHP Hakkari’de miting yaptı. Hakkari’de o meydanda toplananlarda neden Türk bayrağı yoktu ey Kılıçdaroğlu? Sende yürek yok. Şimdi utanmadan sıkılmadan o bayrağı indirdiğimi söyleyecek kadar alçalıyor. Bendeki bayrak sevgisinin zerresi yok sende. Sen kimsin
Bahçeli de ‘istifa etsin’ diyor. Sen en zamandan beri cumhurbaşkanı oldun da istifa diyorsun? Sen önce Sivas’tan öteye gitmeyi öğren. 30 Mart seçimlerinde ne sen ne de Kılıçdaroğlu gidebildiniz mi?
Orada Türk Bayrağı dalgalanmıyor mu? Neden gidemediniz?
Hakkari’ye Kılıçdaroğlu bir kez gitti. O seçimden 4. parti çıktı.

EY MHP, EY CHP NEDEN ÇUKURCA’DA YOKSUNUZ

Ey MHP, ey CHP Şemdinli’de Çukurca’da neden yoksunuz. Orada teşkilatlarımızı dik tutabilmek için her türlü mücadeleyi veriyoruz.

DİREN LİCE DEDİLER, TAHRİK ETTİLER

Bunlar bayrağı da uzaktan seviyor. Şimdi CHP’li vekiller çıkıyor Lice’de ölen 2 vatandaşın cenazesine koşuyorlar. Gelin şu gençleri yaşatalım desen gelmezler. Lice’de olaylar başlayınca Diren Lice dediler, olayları tahrik ettiler. Bayrağa saldırı olunca gerisin geri geldiler.

Ankara’da bayrağı yakacaksın, hiç gitmediğin Diyarbakır’da saldırı olunca üzerine atlayacaksın. Türk Bayrağı’nı kimsenin istismar aracı yapmayız. Ne MHP ne de CHP bizim bayrak sevgimizi ölçecek kalibreye sahip değildir.

O PROVOKATÖR VURULSA CESEDİ ÜZERİNDEN İSTİSMAR YAPILACAKTI

Alçakça saldırının hesabını soruyoruz. O hainin bulunması için çalışmalar sürüyor. O provokatör vurulsaydı cesedi üzerinden istismar yapılacaktı. Şimdi bayrak üzerinden yapılıyor. Gezi’de yarım kalan oyunu şimdi burada ilerletmek isteyecekler.
Türkiye bu saldırılara geçmişte eyvallah etmedi, şimdi de etmez.

Bunlarda karakter yok. Karakter olsa o çocukların arkasına, o hanım kardeşlerimizin arkasına saklanmazlar. O kadar zavallılar ki MHP, CHP ve paralel yapıdan medet umar hale geldiler.
Terör örgütü de HDP de bölgeye acıdan başka bir şey vermedi. Öldürdüler. Şimdi Diyarbakır’da çocukları için eylem yapanları görünce elleri ayaklarına dolaştı. Tek parti zulmü daha kurulmadan çatırdamaya başladı. Halkım bu kan emici vampirlere itirazlarını daha da yükseltecek.

KÖŞK SEÇİMİ

Türkiye’de güven ortamı devam edecek, paralel yapıyla mücadele, çözüm süreci mücadelemiz devam edecektir. Parti politikamız şahıslarla bağlı değil. Herhangi bir değişiklik olursa bu değişiklik partiyi de Türkiye’yi de ileri götürecektir. Sizden çalışmalara başlamanızı istiyorum. Bu aynı zamanda 2015 seçimlerine hazırlıktır.
Ne CHP ne MHP ne de diğerleri cumhurbaşkanını halkın seçmesini istediler mi? Hayır onun da karşısında durdular.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)