BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan: Kanal İstanbul için tehdit savuranlar iktidara gelemeyecek----

Erdoğan: Kanal İstanbul için tehdit savuranlar iktidara gelemeyecek

Erdoğan: Kanal İstanbul için tehdit savuranlar iktidara gelemeyecek
23 Aralık 2019 - 14:03 www.finansgundem.com

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Prof. Dr. Fuat Sezgin yılı kapanış töreni programında İstanbul'da konuşuyor. İşte Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar;

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Modern Bilimin Öncüleri İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Sergisi Açılışı ile Prof. Dr. Fuat Sezgin Yılı Kapanış Töreni’nde yaptığı konuşmasında Kanal İstanbul ile ilgili yapılan eleştirilere sert yanıt verdi.

Konuşmasında öncelikle bilim ve eğitim konularına değinen Cumhurbaşkanı, "İslam medeniyeti bir ilim ve irfan medeniyetidir. Kütüphaneler İslami bilimlerde binlerce alim yetiştirdi. Müslüman alimleri yok saymak ancak cehaletle adlandırılabilir." dedi. 

Erdoğan "İlk düğme yanlış iliklenince doğru sonuçlara ulaşılamıyordu. Üniversiteler kılık kıyafetle uğraştığı için ilimde ilerleyemiyordu. Ancak artık öyle değil. Bugün insanlığın bilim ve teknolojide vardığı nokta ileri seviyededir." diye devam etti. 

SAVUNMA SANAYİİNDE DÜNYADA İLK 4'TEYİZ

Dün yapılan törenle suya indirlen ilk milli denizaltıya da değinen Erdoğan, "Savunma sanayide attığımız adımlar da çok kıymetli. İşte dün yerli denizaltımızı bir programla havuza çekme törenini gerçekleştirdik. Bu alanda dünyanın ilk 4 ülkesinden biriyiz." dedi.

KANAL İSTANBUL İÇİN TEHDİT SAVURANLAR MERAK ETMESİN! MİLLETİMİZ SİZE O YETKİYİ VERMEYECEK

Gündemdeki konulardan Kanal İstanbul'a da değinen Recep Tayyip Erdoğan, "Bakın şimdi yeri gelmişken Kanal İstanbul için birileri yaptırmayız diyorlar. Müteahhitleri tehdit ediyorlar. Sizin ihalenizi iktidara gelince iptal ederiz diyorlar. Ya sen zaten iktidara gelemeyeceksin ki. Bu millet size bu ülkede iktidar vermez. Siz yapılacak her şeyin önüne dikilen bir anlayışsınız. Dikili ağacınız yok bu ülkede." diyerek tartışmalara karşılık verdi. 

YAPTIK YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Cumhurbaşkanı "Dikili ağaçları söken zihniyetsiniz. 11 milyon ağacı diken bir iktidarız. Bizim farkımız bu. Bunlara sorsak Osman Gazi de, üçüncü köprü de, Avrasya tüneli de hiçbiri olmazdı. Yaptık mı yaptık" dedi.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)