BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan: İstifa şu an yok ama...----

Erdoğan: İstifa şu an yok ama...

Erdoğan: İstifa şu an yok ama...
03 Ekim 2017 - 13:23 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Melih Gökçek'in istifa haberleriyle ilgili çarpıcı bir açıklama geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in istifasının istendiği iddialarıyla ilgili olarak, “Şu an böyle bir şey yok. Olmayacağı anlamına gelmez” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti grup toplantısının ardından konuştu.

Erdoğan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifasının istendiği yönündeki iddialara ilişkin olarak, "Herhangi bir birim; partimizin belediye başkanları olur, il başkanları olur vesaire... Bu süreç içerisinde bu tür gelişmeler olur. Ama şu anda böyle bir şey önümüzde yok. Ama bundan sonra da olmayacağı anlamına kesinlikle gelmez. Çünkü bir değişimi dönüşümü biz seçime kadar yaşıyoruz, yaşayacağız ve o metal yorgunluğu dediğim konu, tüm bunları kapsayan bir konuydu” dedi.

Ayrıntılar geliyor...

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Huk03 Ekim 2017 14:24

    Melih Gökçeke oy verip seçtiren seçen bir hslk var, bir de istifasını isteyen bir kişi. Bunun adı demokrasiyse bir sonraki seçimi bekleyeceksin, farklı adayın varsa farklı adayı öne süreceksin. Yok hizmette kusuru varsa veya suç unsuru olan bir durum varsa o zaman kanunun verdiği yetki varsa kanunla sınırlı kalarak görevden alınabilir ama milli iradeye saygı duyarak. Bu nedir ya ben istifasını isterim demek. İstifa etmezse ne olacak? Bu soruya vereceğiniz cevap demokrasi mi başka bişey mi olduğumuzun samimi cevabıdır aslında.