BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan Gülen'i hediyeleri ile vurdu----

Erdoğan Gülen'i hediyeleri ile vurdu

Erdoğan Gülen'i hediyeleri ile vurdu
23 Şubat 2014 - 18:08 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan, Gülen'in hediyelerini hedef aldı. Ve hediyeleri geri gönderebileceğini söyledi

Başbakan Erdoğan, partisinin Kütahya mitinginde yine MHP lideri Bahçeli'ye yüklendi. Erdoğan, Bahçeli'ye ''Evlenmemiş olabilirsin.Ama sen ailenin kadir kıymetini bilmezsin. Çünkü anne olmak, baba olmak ayrı bir şey'' dedi. Erdoğan'ın dikkat çeken bir diğer açıklaması ise ''Sizin başınızdaki liderinizin bana göndermiş olduğu methiye dolu kitapları nereye koyacaksınız? İş adamlarına tesbihler gönderdiği gibi bana gönderdiği tespihleri de iade etmemi bekliyorsanız, onları da iade ederim'' şeklinde oldu.

Başbakan Erdoğan, şunları söyledi:

Ben aile reisiyim. MHP’nin başındaki zat rahatsız olmuş. Dün 'Aile nedir, çoluk çocuk nedir bilmez' demiştim ya. Ondan sonra bana kalkıyor, başka yerden örnek veriyor. Gazi Mustafa Kemal'i veriyor. Gazi Mustafa Kemal, çoluk sahibi olmuştu da çocuk sahibi olmamıştı. Onu da git iyi öğren Evlenmemiş de olabilirsin ayrı mesele Ama sen ailenin kadir kıymetini bilmezsin. Çünkü anne olmak, baba olmak ayrı bir şey... Ben 4 çocuk babası olarak yavrularımın çektiği çileyi biliyorum.

17 ARALIK BAŞARIYA ULAŞSAYDI BU TUZLUKLAR GİDECEKTİ
Ses kayıtlarında çıktı ya, tuzluk... Yani nereye koyarsan orada durur. Bir el gelir, bir yerden alır bir yere koyar. Tuzluk gibi bunların sesi çıkmaz. İradeleri yoktur, talimat alır, emir alır, öyle hareket ederler. 17 Aralık darbesi eğer başarıya ulaşsaydı, eğer biz dik durmasaydık bu tuzluklar gidecek, yeni bir parti kuracak ya da AK Parti'yi bölecek, Türkiye'yi istedikleri gibi tanzim edeceklerdi. İşte biz buna izin vermedik. Bu süreçte ak ile kara ortaya çıktı.

MHP VE CHP İRADESİNİ EMANETE VERMİŞ
Bu CHP, bu MHP iradelerini, emanete vermiş durumdalar, kiraya vermiş durumdalar. Paralel örgüt elindeki ses ve görüntü kayıtlarıyla MHP ve CHP'yi teslim almış durumda. MHP ve CHP kendi iradesiyle haraket etmiyor, kendi iradesiyle politika belirlemiyor.

SİZE KARGALAR BİLE GÜLER
Kalkmışlar, Cumhurbaşkanı onaylamadan, Meclis'ten geçmiş bir yasayı, Anayasa Mahkemesine götürüyorlar. Bu ne cehalet... Cumhurbaşkanı'nın onaylamadığı yasayı, Anayasa Mahkemesine götürürseniz, kargalar bile size güler. Nitekim güldüler

BANA GÖNDERDİĞİ TESPİHLERİ DE İADE EDERİM
Benim onların birçok toplantılarında, onların başarılarına yönelik kullandığım ifadeleri 'nereden nereye' diye vermişler. Ben de söylüyorum nereden nereye? Sizlere bu ülkede verdiğim hizmeti nereye koyacaksınız? Sizin başınızdaki liderinizin bana göndermiş olduğu methiye dolu kitapları nereye koyacaksınız? İş adamlarına tespihler gönderdiği gibi bana gönderdiği tespihleri de iade etmemi bekliyorsanız, onları da iade ederim
YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AAYYY ÇOK KORKTUK24 Şubat 2014 08:00

    Tesbihleri iade edecekmişsiniz. Biz kargaları güldürmeyin efendim. İhale verme karşılığı mütahitlerden aldığınız yetim haklarını devlete iade edin. Bu daha yakışıklı olur.

  • Demokrat23 Şubat 2014 23:16

    12 yıldır iktidardalar.Hala mağduriyet edebiyatı.

  • Bekay23 Şubat 2014 22:58

    Başbakan freni patlamış kamyon gibi kıra döke gidiyor. Hayırlı bir gidiş değil. kıl tüy işlerle uğraşmak sana yakışmıyor başbakanım..

  • as23 Şubat 2014 22:14

    Erdoğan haklı;çocuk sahibi olmak insan için en büyük dönemeç,çocuktan önce,çocuktan sonra,sorumluluk taşıyan insanın miladıdır çocuk.

  • Aysel23 Şubat 2014 21:55

    Tum siyasilerin cezasini versin allah yeter yiye yiye bitiremediniz beee

  • mehmet23 Şubat 2014 21:05

    yazık siyaset üreteceklerine insanların özel hayatlarına saldırıp alkış topluyorlar. yazık memleketimin güzel insanlarına

  • yerel23 Şubat 2014 20:23

    yerel seçimlerle cemaatin ne alakası var? niye her konuşmasında cemaat diye sayıklıyorlar?

  • hamido23 Şubat 2014 19:46

    yurube baba sen yuru biz arkandayiz....insallah

  • Tahrik23 Şubat 2014 19:30

    Sn.Başbakan ve akıl hocaları, kaos ortamı oluşursa yaptıkları yolsuzlukları örtbas edebileceklerini düşünüyor ve bütün güçleriyle bunun mücadelesini veriyorlar.

  • hasan23 Şubat 2014 19:15

    LİDER OLARAK BAKINCA; başbakandan başka lider yok. Hiç kimse alternatif üretmesin.

  • vah vah23 Şubat 2014 18:24

    mesele çocuk doğurmak değil başbakan..mesele dürüst ve namuslu bir çocuk yetiştirebilmek..

  • hacı23 Şubat 2014 18:18

    bir eliniz yağda bir eliniz balda, ne çilesi çekmişsin....çocukların ne çekmiş, işadamlarının bursuyla kafaları çalışmadığı, sınavları kazanamadıkları halde abd de okumuşlar, bu mu çekme?