BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan, Gülen'e böyle meydan okudu----

Erdoğan, Gülen'e böyle meydan okudu

Erdoğan, Gülen'e böyle meydan okudu
05 Şubat 2014 - 08:25 www.finansgundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Almanya’da isim vermeden Fethullah Gülen’e meydan okudu ve Türkiye’de siyaset yapmaya çağırdı

Başbakan Erdoğan, “Kendi ülkesini gidip farklı ülkelerde karalayan insanlarda vatan sevgisi olabilir mi, millet sevgisi olabilir mi? Eğer yapacağın bir şeyin varsa bunu gel ülkenin içinde yap. Gücün yetiyorsa orada yap” dedi.

Erdoğan Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) tarafından Tempodrom Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Berlin Buluşması” etkinliğinde şu mesajları verdi:

SABOTAJLAR BOŞA ÇIKTI

11 yıl boyunca nice tuzaklarla karşılaştık. Nice senaryoya, nice sabotajlara maruz kaldık. Darbe senaryoları ürettiler, başarısız oldular. Partimizi kapatmak istediler, sonuç alamadılar. Provokasyonlar yaptılar, hatta cinayetler işlediler. Netice elde edemediler. Ekonomiyi sarsmak istediler, yine başarısız oldular. İşte şu anda da aynısını yapmaya çalışıyorlar. Önce Gezi olaylarında denediler olmadı. Şimdi de 17 Aralık darbe girişimiyle çok sayıda milli değerimizi hedef aldılar, yine sonuç alamadılar.

GÜCÜN YETİYORSA GEL

Türkiye’yi yurt dışında karalamak suretiyle istikrarla büyüyen ekonomiyi sarsmak istediler. Bunlarda zerre kadar vatan sevgisi yok, millet sevdası yok. Kendi ülkesini gidip farklı ülkelerde karalayan insanlarda vatan sevgisi olabilir mi, millet sevgisi olabilir mi? Eğer yapacağın bir şeyin varsa bunu gel ülkenin içinde yap. Gücün yetiyorsa orada yap. Ama güçlerinin yetmediğini bilerek farklı yerlerde dezenformasyon yapmak suretiyle ne yazık ki bu tür takiyye, yalan, her yol var bunlarda. İşte bu saldırıların da önünü kestik. Bu oyunu da bozduk.

SİYASETİ TÜRKİYE’DE YAP

Şu hale bakın; milletvekillerine istifa et talimatı vererek, yeni parti hesapları yaparak, bakanları atamaya heveslenerek Türkiye üzerine kurdukları çirkin senaryo net bir şekilde görülüyor. Hiç kusura bakmasınlar, geçti o günler. Türkiye’de demokrasi var, sandık var. Şuna istifa et, buna istifa et diyenler lütfen çok uzakta kalmasınlar, siyasetin yeri Türkiye. Gelsinler Türkiye’ye, siyaseti Türkiye’de yapsınlar.          
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)