BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan: Esad görevde olduğu sürece...----

Erdoğan: Esad görevde olduğu sürece...

Erdoğan: Esad görevde olduğu sürece...
05 Ağustos 2015 - 18:47 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ruhani ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran İslam  Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı HASAN Ruhani ile telefonda görüştü. 

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgilere göre görüşmede,  Erdoğan, Türkiye'nin DAEŞ ve PKK başta olmak üzere terörizme karşı düzenlediği  son operasyonlar hakkında Ruhani'ye bilgi verdi. Erdoğan, Suriye ve Irak'taki istikrarsızlık ve kaos ortamının komşu  ülkeleri olumsuz etkilediğine dikkati çekerek, Türkiye'nin ulusal güvenliğine  yönelik terör tehditlerine karşı kayıtsız kalamayacağını vurguladı. 
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Terör saldırıları karşısında,  Türkiye'nin 24 Temmuz'da BM Şartı'nın 51. maddesi uyarınca meşru müdafaa hakkını  kullandığını ifade ederek, atılan adımlar hakkında BM Güvenlik Konseyi üyelerinin  ve NATO Konseyinin de bilgilendirildiğini belirtti. 
 
İran Cumhurbaşkanı Ruhani'nin de terör saldırılarında hayatını  kaybedenler nedeniyle derin üzüntü duyduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın  şahsında Türkiye halkına başsağlığı dileklerini ilettiği öğrenildi. 
 
ESAD GÖREVDE OLDUĞU SÜRECE...
İki lider, görüşme vesilesiyle, bölgesel konular hakkında da görüş  alışverişinde bulundu. 
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İranlı mevkidaşına Esad görevde olduğu sürece Suriye'ye istikrarın gelmeyeceğini hatırlattığı, İran Cumhurbaşkanı Ruhani'nin  ise bazı konulardaki görüş ayrılıkları söz konusu olsa da ikili ilişkileri güçlendirmeye büyük önem verdiklerini vurguladığı kaydedildi. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)