BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan: Emekli maaşı 50 dolardı, 400 dolara yükselttik----

Erdoğan: Emekli maaşı 50 dolardı, 400 dolara yükselttik

Erdoğan: Emekli maaşı 50 dolardı, 400 dolara yükselttik
05 Nisan 2023 - 21:13 www.finansgundem.com

"Emeklilerle İftar" programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Geçmişte emekli maaşları çok kötü seviyedeydi. Biz iktidara geldiğimizde emekli maaşı 50 dolardı, biz en son 400 dolara yükselttik." dedi

Erdoğan İsrail'in Mescid-i Aksa saldırılarına sert tepki gösterdi. Erdoğan yaptığı açıklamada ''İsrail'in yaptığı zulüm siyasetidir, provokasyon siyasetidir. Mescid-i Aksa'ya el uzatılması bizim kırmızı çizgimizdir. Filistinli kardeşlerimiz yalnız değildir. Alçak eylemleri kınıyor, saldırıların durdurulması çağrısında bulunuyorum'' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Emeklilerle İftar" programında konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

İsrail polisinin terör eylemleriyle Filistinli Müslümanları hedef almasından üzüntü duyduğumuz ifade etmek istiyorum. İsrail yönetiminin ikazlara rağmen estirdiği şiddet dalgasının arkasında... İsrail'in yaptığı zulüm siyasetidir, provokasyon siyasetidir. Mescid-i Aksa'ya el uzatılması bizim kırmızı çizgimizdir. Filistinli kardeşlerimiz yalnız değildir. Alçak eylemleri kınıyor, saldırıların durdurulması çağrısında bulunuyorum.

Emekli kardeşlerim başımızın tacıdır. Hayatınızın ikinci baharında sizlere hizmet etmek bizler için şereflerin en büyüğüdür.

"TÜRKİYE YÜZYILINI BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ"

Dünyanın birçok yerinde emekliler ölüme terk edilirken, ülkemizde en çok değer verilen vatandaşlarımız olmuştur. Yeşil alanlarla, yürüyüş parkurlarıyla donattığımız imkanlar öncelikle sizin içindir. Türkiye Yüzyılını da birlikte inşa edeceğiz. Hayatın en ağır yüklerini geride bıraktıktan sonra emeklilik döneminizi rahatça sürdürmek sizlerin hakkıdır. Bunu da elbette aldığınız emekli maaşı ile yapacaksınız.

"EMEKLİ MAAŞINI 50 DOLARDAN 400 DOLARA YÜKSELTTİK"

Geçmişte emekli maaşları çok kötü seviyedeydi. Biz iktidara geldiğimizde emekli maaşı 50 dolardı, biz en son 400 dolara yükselttik. Yurtdışındakilerin emekliliklerini kolaylaştırdık. Emeklilik ile ilgili işlemlerin elektronik devlet üzerinden yürütülebilmesini temin ederek kuyrukların önüne geçtik. Tarihimizde ilk defa bayram ikramiyesi ödemesini biz başlattık. Ramazan ve Kurban bayramlarında biner lira olarak başlayan bu ödemelerin tutarını 2 bin liraya çıkardık.

Erdoğan: Hasar tespit çalışmalarımız neticelenmek üzere

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkeş'in kabrini ziyaret etti

 

Erdoğan, milletvekilleriyle iftar programında konuştu