BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan, Demirci’den sert yüklendi----

Erdoğan, Demirci’den sert yüklendi

Erdoğan, Demirci’den sert yüklendi
29 Aralık 2013 - 16:36 www.finansgundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ege’den sert eleştirilerine devam ediyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Manisa’nın Demirci ilçesinde konuştu. İşte Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:
"Devletin içinde paralel devlet kurmaya gayret edenler bilsinler ki karşılarında bizi bulacaklardır. Bu hangi meşrepten olursa olsun kim olursa olsun karşılarında bizi bulacaklardır. Bu ülkede devletin içinde hizmeti istismar etmek suretiyle, cemaat istismar etmek suretiyle, tertemiz kardeşlerimizi istismar etmek süratiyle gayret edenler karşılarında bizi bulacaklardır.
'SENİNLE İŞİMİZ VAR'
Çıkıyor bir savcı efendi, makamını farklı bir şekilde kullanıyor. Gizlilik kaydı olan evrakları yanına aldığı yandaş medya ile birlikte kullanarak birçok masum insana iftira atmak suretiyle bu ülkede onları günah keçisi haline getiriyor. Bu insanlar yarın tertemiz olsalar da toplumun içinde nasıl dolaşacaklar? Başsavcımızın yaptığı bir açıklama var çok manidardır. Ancak bu gücü suiistimal etmek suretiyle bu ülkenin bölünmesine neden oluyorlarsa bunu teşhir ederiz. Bu nasıl savcı? Seninle işimiz var. Dur bakalım seninle işimiz var. Adalet sarayının önünde adalet değil bildiri dağıtıyorsun. Hangi savcı sokağa çıkar da bildiri dağıtır?
Biz bunları CHP Genel Müdürünün yanında bazı tipler vardı onlar da görüyorduk. Sayın Baykal’ı bir kasetle götürdüler. Şimdi iş ortaya çıkıyor. Demek ki bu işin arkasında birileri var ama kim sorusunu cevabı ortaya çıkmaya başladı. Bunun adı tam manasıyla bir kaset genel başkanıdır. Kendi genel başkanına bu tezgahı kuran ülkeye her şeyi yapar.
Yolsuzluklar, yolsuzluk bizim düşmanımızdır. Bugün Manisa’da da söyledim. Babamızın oğlu olsa evladımız olsa biz yolsuzluklar noktasında prim vermeyiz. Biz sadece şunu isteriz yargı yürütme kayıtsız şartsız egemen değildir. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir."
YORUMLAR (19)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • index30 Aralık 2013 00:33

    kasetle chp nin başına gelenden ülkeye hayır mı gelir...

  • Haydi Turkiye29 Aralık 2013 23:34

    www durmak yok yola devam .com

  • Az kaldı29 Aralık 2013 20:59

    Sen yakında sandıkta yok olup gideceksin, Yargıya,Savcılara, Emniyet personeline yaptıklarının hesabını Halkımız sana tek tek soracak. Yolsuzluk ve rüşvetlerinde hesabı tek tek görülecek.Seni bugünkü Yandaşlarında kurtaramayacak.Düştüğünde bir tane yandaş yanında kalmayacak...

  • vatandaş29 Aralık 2013 20:32

    birazda çalanları konuşsanız

  • AHMET ÖZBİR29 Aralık 2013 20:14

    şimdi mikrofon elindeyken konuş insan önce yaptıklarına bakar ve birde geride söylediklerine acaba ben seçimlerden önce neler söyledim seçimlerden sonrada neler yaptım bu millete kendimi ispatladımmı ama bunlara ne gerek var diyecek nasılsa BU ÜLKENİN malları beni zaten destekleyerek buralara kadar getirdiler şimdiise onlardan intikam alma zamanı diyorsun bunuda nereden belli ediyorsun sana söyleyeyim neden ilk seçimlerden sonra KENAN EVRENİ soruşturmaya almadında adam 90sanına merdiven dayadığındamı gidipte intikam amaçlı adamı içeri aldırttın.keser döner birgün unutma sanada DÖNER.

  • ALİCAN29 Aralık 2013 19:46

    SEN ONU BUNU BIRAK DA DOLAR LOBİSİNİ AÇIKLA

  • HSYK29 Aralık 2013 19:21

    HSYK hakkındaki değişikleri senin hükümetin yaptı milletin onayından da geçti şimdi görevini yapmış savcıya nasıl SENİNLE DAHA İŞİMİZ BİTMEDİ diyebiliyorsun ADALET sisteminide EGİTİM sistemi gibi yap boza çevirdiniz.

  • BüyükŞEHİR29 Aralık 2013 19:16

    Manisanın köyleri şimdi seviniyorsunuz MAhalle olduk diye cebinizden TL ler çıkmaya başladığında aklınız başınıza gelecek ama iş işten geçmiş olacak Köyden çıkıp Kasabalı oluyorsunuz bunn elbet bir faturası olucak.Köylüsüne çağımızın imkanlarını getiremeyen hükümet çözümü BÜYÜKŞEHİRLER de buldu iyimi kötümü zamanla yaşayıp öğreniceksiniz nasılsa

  • İFTİRA diyorsun29 Aralık 2013 18:47

    hapis cezası aldıklarında mitinglerde çıkıp ne hikaye yazıcaksın

  • :)29 Aralık 2013 18:35

    gündem saptırma...herkes benım dediğimi tartışsın, herkes benım verdiğim konuyu oynasın diyor... basın mensuplarına, tv lere,programlara verilen gizli talimat bu... ama asıl gundem yargıya mudehale, adam kayırma, buyuk hırsızlık,savcıların gorevden alınması gibi şeyler...

  • Vatandaş29 Aralık 2013 18:29

    Sn.Başbakan iktidarınız süresince açılışını yaptığınız ciddi bir sanayi kuruluşunun veya devlet hastanesinin adını söyleyiniz bu yaşadıklarımızın bir komplo olduğuna inanacağım.

  • İnsan Biraz Utanır,Sıkılır29 Aralık 2013 18:06

    Halk 10 günde ülke Ekonomisine ve Borsamıza verdiğin zarardan dolayı sana isyan ediyor. Hala yağ gibi suyun üstüne çıkmaya çalışıyorsun. Güneş balçıkla savunmaz. Hırsızlar ortada,sen Hırsızların,tüyü bitmemiş yetim hakkı,Kul Hakkı yiyenlerin yanındasın...

  • xxxx29 Aralık 2013 17:38

    ergenekon davasıyla içeriye attığınız suçsuz kişiler ne olacak???????

  • mrt olk29 Aralık 2013 17:32

    Ülkemize yapilan onca hizmeti gormezden gelip detaylarda bogulan zavallilar var.

  • malatya29 Aralık 2013 17:27

    sizin kibirli tehditkar şantajcı yönetiminiz yüzünden borsa yerle bir oldu.yabancı artık Türkiyeye güvenipte para yatırırmı batırdınız bir çuval inciri.

  • can29 Aralık 2013 17:22

    hiç hırsızlıkla ilgili tek laf etmedi,12 yıldır iktidar hala chp diyor

  • kenan29 Aralık 2013 17:21

    gezi olayları sonrası faiz lobisi dedi açıklayacağım dedi nerede faiz lobisi açıkladımı yok.şimdi iç güçler dış güçler diyor yine 6 ay ağzında geveler durur bunuda. milyon dolarları götürmüşler hala konuşuyor.ilk günler ben onları yedirmem dedi baktı olayı örtbas edemiyor partiden attı.ülkeyi iş beceriksizler ordusu yönetiyor.

  • hacı29 Aralık 2013 16:50

    gerilimle, zorbalıkla, iftira ile, yolsuzluğu örtbas etmekle başta olan birisi mi söylüyor bunu?

  • cafer uzun29 Aralık 2013 16:43

    memleket komediye döndü, birisi hep aynı sahte hikayeleri anlatıyor, menfaatçi bir grup da onları desteklemeye devam ediyorlar. kafası çalışan her insan bu adamın yüzlerce kez ikili oynadığını görür