BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan da o işareti yaptı!----

Erdoğan da o işareti yaptı!

Erdoğan da o işareti yaptı!
17 Ağustos 2013 - 20:18 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan Adeviyye'de direnişçilerin sembolü olan dördüncü anlamına gelen Rabia işareti yaptı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, darbe karşıtı gösterilerin sembolü olan, dört parmakla "rabia" işareti yaptı. Erdoğan, Bursa Mevlana Mahallesi'nde düzenlenen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Töreni'ndeki konuşmasında, Mısır'da yaşananlara da değindi.
Başbakan Erdoğan, Mısır ile ilgili değerlendirmeleri sırasında, gerek Kahire'de gerek dünyanın dört bir yanında darbe karşıtlarının simgesi haline gelen "rabia" işareti yaptı.
Erdoğan'ın elini kaldırarak, 4 parmağıyla bu işareti yapması üzerine, törene katılan vatandaşlar da üzerinde "rabia" simgesi bulunan dövizleri kaldırarak destek verdi. "Rabia" işareti, Mursi yandaşlarının toplandığı Rabiatul Adeviye Meydanı'ndan geliyor. Rabia, Arapça'da 4'üncü anlamını taşıyor.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HANCI ACI.17 Ağustos 2013 23:26

    Tayyipyalakacıları KATILMIYORUM,a rengini gösterebilir.el etek öpenlerde birgün hesap verecekler.

  • YAHEP YADA HİÇ.17 Ağustos 2013 20:41

    Bizler bu ülkenin vatandaşlarıyız birileri işaret yaptıdiye onları peşine takılacakda değiliz.bizene suriyeden veya mısırdan ben kendi ülkemin insanına bakarım nasıl çile çekiyor nasıl yoksulluklan boğuşuyor nasıl yardımlar yapılıyor işte bizler bunlara bakarız.hemen suriye ile mısırın insanlarına kucak açtılar ulan içlerinde belkide alnını SECDEYE koymayan bile var.hemen müslüman diye tepemize çıkartmayın.yakında korkarımki mısırdan kaçanlarada tayyip kucak açacaktır.ellerim kırılaydıda sizlere oylar vermeseydim verdir meseydim. şimdi çok pişmanım ama hiçdeğilse kabahatimizi anladıkta önümüzdeki seçimlerde doğruyu bulacağz.