BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan CHP'yi rakıyla vurdu!----

Erdoğan CHP'yi rakıyla vurdu!

Erdoğan CHP'yi rakıyla vurdu!
19 Mart 2013 - 13:30 www.finansgundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında hedefinde yine CHP vardı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin konuları değerlendirdi. Başbakan Erdoğan'ın hedefinde hükümetin Suriye politikasını eleştiren Kılıçdaroğlu vardı:
"Bunların ne içtiklerini gerçekten merak ediyorum. CHP Genel Başkanı bir röportajında ne içtiklerini söylemiş. Meğer rakıyı sulu içiyorlarmış. Ben Rizeli'yim. Siz böyle içmeye devam ederseniz, elbette Rize'nin tulumuna da çıkar gayda dersiniz." dedi.
KATLİAMCI REJİMİN YANINDALAR
Suriye halkıyla dayanışmayı güçlendirmeye çalışırken CHP bizi dış politikada eksen kaydırdığımızı iddia ediyordu. Bugün CHP gayri meşru rejimini kapısından ayrılmaz oldu. Neredeyse her ay eli kanlı diktatör ile aynı karede fotoğraf veriyorlar. Kanı durdurmak için çırpınırken CHP duvar gibi dikiliyor. Diktatörün sırtını sıvazlamaktan çekinmiyor.
Bugün aynı CHP katlimacı bir rejimin yanından ayrılmıyor. Kim bu diktatör, 70 bin kişiyi katletmiş. Bizim uçağımızı düşürmüş. CHP bir taraftan da her ay fotoğraf çektirmeye diyorusun. Akçakale şehitlerini ziyaret ediyorsun sonra eli kanlı diktatörün yan yana fotoğraflarını görüyoruz. Geçmişte de CHP diktatörlerle fotoğraf çektirmeyi çok seviyordu.
DÜŞMANLARA SARILIRLAR
Cilvegözü saldırısnın arkasından Suriye devleti ve Suriye istihbaratı çıktı. Ama CHP bunun hesabını nasıl verecek. CHP bunu Türkiye'ye izah edecek. Her fırsatta biz Atatürk'ün kurduğu partiyiz diyorlar. CHP şu anda düşmanımın düşmanı dostumdur politikasını uyguluyor. Esad hem kendi halkının hem de Türkiye halkının düşmanıdır. CHP içinde öyleleri var ki düşman sizi AK Parti'den kurtaracağız deseler inanın onların boynuna sarılır. Kiminle hangi karde yer aldıklarını bilmiyorlar.
RAKIYI SULU İÇİYORLARMIŞ
Bunların ne içtiklerini gerçekten merak ediyorum. CHP Genel Başkanı bir röportajında ne içtiklerini söylemiş. Meğer rakıyı sulu içiyorlarmış. Ben Rizeli'yim. Siz böyle içmeye devam ederseniz, elbette Rize'nin tulumuna da çıkar gayda dersiniz. Ben Mardin'de söylediğimi Rize'de de söylerim ama sen Rize'ye diye İskoçya'ya gidersin.
Bütün provakasyonlara rağmen hiçbir fitne girişimine fırsat vermeden kardeşliğini sürdürüyor. Mardin'de nasıl karşılanıyorsak Kayseri'de aynı şekilde karşılaşıyoruz. CHP'nin MHP'nin BDP'nin böyle bir sorumluluğu yok. Türkiye'nin 7 coğrafi bölgesinde AK Parti gönüllüler hareketi var.
MHP'ye bütün bu sorunlardan hiçbir şey fayda getirmez. Şu ülkeden terör meselesini siyasi kürtçülük meselesini çekip alsanız MHP'den geriye ne kalır? Ekonomi, dış politika yok. Ne kadar iyi biliyorsak MHP de o kadar iyi biliyor Terör meselesini bitmemesi için elinden ne geliyorsa yapıyor. Sürekli bölünmeden parçalanmaktan bahsediyorlar. 10 yıllardır aynı nakaratı söylüyorlar. Türkiye CHP ve MHP'nin tasavvurundaki kadar küçük değil. Türkiye aslına rücu ediyor. Türkiye'ye korkaklara, ürkek siyasetçilere göre bir ülke de değil.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)