BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan başkanlığındaki heyet Anıtkabir'i ziyaret etti----

Erdoğan başkanlığındaki heyet Anıtkabir'i ziyaret etti

Erdoğan başkanlığındaki heyet Anıtkabir'i ziyaret etti
30 Ağustos 2021 - 11:30 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla beraberindeki heyetle birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. Erdoğan, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı: Emanetiniz olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti emin ellerdedir.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99'uncu yıldönümünde başkentte kutlamalar Anıtkabir’de başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı Anıtkabir’e çıktı.

Anıtkabir’deki tören, devlet erkanının Aslanlı Yol’da yürüyüşüyle başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Erdoğan başkanlığındaki heyet, Misak-ı Milli Kulesine geçti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.

Erdoğan, deftere şunları yazdı:

Aziz Atatürk, bağımsızlığımıza giden yolun altın halkalarından Büyük Zafer’in 99’uncu yıl dönümünde bir kez daha huzurunuzdayız. Bu tarihi günde zatı alinizi ve aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyoruz. Türkiye’yi bizlere çizdiğiniz hedefler doğrultusunda parlak bir geleceğe taşıyoruz. Savunma sanayiinde attığımız adımlarla milletimizin gözbebeği olan Türk Silahlı Kuvvetleri’nin caydırıcılığını her alanda daha da artırıyoruz. Demokraside, adalette, hak ve özgürlüklerde hayata geçirdiğimiz reformlarla cumhurla cumhuriyetimiz arasındaki bağı tahkim ediyoruz. Emanetiniz olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti emin ellerdedir. Ruhun şad olsun.